Оголошено конкурс "Слова, які надихають"



ДРУЗІ, ПРИВІТ 😍 А у нас КОНКУРС "СЛОВА, ЯКІ НАДИХАЮТЬ" 😎

Ми вже закупили обладнання та меблі для креативного простору і приступили до оформлення стін. Як ви бачите на фото стіни у нас скляні і тому ми придумали частково закрити їх паперовими дизайнерськими шпалерами! А для їх оформлення хочемо вас про дещо попросити!

Запрошуємо вас поділитися своїми улюбленими крилатими висловами, фразами або афоризмами відомих людей, які вас надихають на подвиги, які стали вашим життєвим кредо! Найцікавіші, найоригінальніші з них прикрасять стіни нашого простору, а їх автори отримають подарунки 📚📖 від команди 👫нашої організації!

Отже, умови конкурсу "Слова, які надихають" такі 👇
📌 кожен учасник/ця до 2️⃣0️⃣ квітня у коментарях під цим постом пише свою улюблену фразу, вислів відомої людини (обов"язково вказати якої), афоризм, прислів"я, яке вас надихає, придає сили. Кількість ваших коментарів не обмежується - головне дотримуватися принципа "1 коментар - 1 вислів"
📌 до 25 квітня будуть оголошені два переможці: одного визначить команда ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" , а другим переможцем стане автор, чий коментар/вислів набере найбільше ваших лайків. Тому не соромтеся і лайкайте ті вислови, які вам припали до серця, запрошуйте своїх друзів до участі у конкурсі.
📌 подарунки ми вручимо в офісі після завершення карантину або ж відправимо поштою (за бажанням переможця). У якості подарунків переможці отримають книги від Корміленко Інни та В"ячеслава Ляха.

📌 10 (або й більше) найцікавіших ваших висловів прикрасять стіни креативного простору і будуть придавати сили всім його відвідувачам.

Діліться своїми улюбленими афоризмами, поширюйте цей пост (бо за це вам обов"язково буде щастя) , запрошуйте до участі своїх друзів! Ми чекаємо з нетерпінням! Давайте разом зробимо креативний простір для молоді таким, який надихає на подвиги!

Креативний простір для молоді Білозерської ОТГ підтримує Європейський Союз за програмою Дім Європи House of Europe

Дописати коментар

0 Коментарі