В Білозерці відкривається креативний простір для молоді “КРИЛА”

З 14 лютого 2021р. в Білозерці відкривається креативний простір для молоді “КРИЛА”. Там чекають не лише молодь 11-35 років, а й всіх, хто “молодий душею”. Яке дозвілля вам пропонують?

Щоп”ятниці – день кіно Docudays UA (перегляд фільмів та обговорення)

Щосуботи – день особистісного розвитку (тренінги, майстер-класи, жіночий клуб, мотивуючі зустрічі та багато чого іншого – прокачай свої крила!)

Щонеділі – день настільних ігор (їх там багато і вони всі крутезні)

Слідкуйте за оголошеннями на сайті простору www.creative-bilozerka.blogspot.com, реєструйтеся на заходи (бо кількість учасників на жаль обмежена) і приходьте!


А вже цієї неділі, в день закоханих 14 лютого 2021р., молодь запрошують пограти в настільні ігри – обирайте зручний час, гукайте друзів, реєструйтеся та приходьте!

Кількість учасників ігор обмежена – від 2 до 6, тому для участі обов”язково потрібно зареєструватися за цією формою: https://cutt.ly/EkTbRNI

Розклад сеансів гри для команд до 6 осіб такий:
– 10.00 – 12.00 годин
– 12.00-14.00 годин
– 14.00-16.00 годин
– 16.00-18.00 годин

Вік учасників 11-35 років. Вхід вільний.

Відібраним учасникам та учасницям буде повідомлено про їх участь по телефону – надішлемо смс або повідомлення у вайбері.

Зверніть увагу, що в просторі діють правила ( в т.ч. і протиепідеміологічних), яких мають дотримуватися усі відвідувачі. З правилами можна ознайомитися тут: https://creative-bilozerka.blogspot.com/p/blog-page_7.html

Деталі можна уточнити по телефону 095 087 48 60 або за адресою: смт.Білозерка, вул.Свободи, 108, Елла Петренко або Катерина Оксенюк

Настільні ігри для креативного простору придбано в рамках проекту “Клуб активних підлітків: від знань до дії” в рамках програми “Активні громадяни” за підтримки Британської Ради в Україні та ХОБФ “Об”єднання”.

Креативний простір для молоді “КРИЛА” є структурним підрозділом громадської організації “Білозерський центр регіонального розвитку”.



Дописати коментар

0 Коментарі