Білозерські школярі дізнались про свої права

У Білозерській районній бібліотеці школярі  початкової школи дізнались  більше  про свої права під час тренінгу на тему «Права дитини».

12  листопада Анна Євдокимова та Ірина Ткаченко-Галецька,  волонтерки Білозерського центру правової інформації та консультацій провели навчання для дітей  у  Білозерській районній бібліотеці  на тему Права дитини. Під час тренінгу учні мандрували казками, обговорювали вчинки казкових героїв, визначали права кожного з персонажів. « Ми пригадали і Попелюшку,  і Червону шапочку,  і Кая з Гердою та Снігову Королеву. – говорить Ірина Ткаченко - Галецька. -   Дітям сподобались наші перевтілення, матеріал сприймали з цікавістю. Всі хотіли бути першими  і майже все навчання  тримали руки  у горі. Після навчання  діти із задоволенням розглядали  виставкові стенди на правову тематику, які підготувала  бібліотека. »

Маленькі учасники з задоволенням знайомились із своїми правами, обговорювали різні ситуації поведінки і зробили висновок, що у всіх є однакові права, які потрібно захищати та не порушувати.



Анна Євдокимова 

Дописати коментар

0 Коментарі