Сільські депутати дізналися про можливість отримати безоплатну правову допомогу



Депутати Широкобалківської сільської ради дізналися про первинну та вторинну безоплатну правову допомогу під час презентації фахівців Білозерського ЦПІКу та Херсонського місцевого центру з надання БВПД.



14 квітня виконавці проекту "Інтеграція первинної та вторинної правової допомоги в сільських громадах Білозерського району" - Херсонський місцевий центр з надання БВПД та Білозерський МЦРР - відвідали сесію Широкобалківської сільської ради.

Директор місцевого центру Денис Милокостий та голова організації Елла Петренко перед сільськими депутатами та працівниками бюджетних установ презентували проект та анонсували виїзні консультації та навчальні семінари, які відбудуться в рамках проекту, а також запропонували допомогти в інформуванні виборців щодо даних виїздів. Для ознайомлення та поширення депутати отримали інформаційні матеріали з контактами субєктів, які надають безоплатну правову допомогу.

Також депутати в опитувальних анкетах висловили свої побажання щодо тематичного наповнення навчальних семінарів. Як виявилося, відповідні навчання для депутатів (в т.ч. новообраних) не проводяться, тому перелік тем для майбутніх семінарів вже достатньо значний!


* * *

Проект «Інтеграція первинної і вторинної безоплатної правової допомоги в сільських громадах Білозерського району Херсонської області» виконується Білозерським МЦРР у співпраці з Херсонським місцевим центром з надання безоплатної правової вторинної допомоги в рамках Проекту “Доступна та якісна правова допомога в Україні”, який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади та Програмної ініціативи “Права людини та правосуддя” Міжнародного фонду “Відродження”.

Дописати коментар

0 Коментарі