У Києві відбудеться Національний форум “Громадянське суспільство та публічні фінанси”


18-19 жовтня 2016 року в м. Києві відбудеться Національний форум "Громадянське суспільство та публічні фінанси" - унікальний майданчик для обміну досвідом, пошуку партнерів, представлення кращих практик, інновацій та стратегій в сфері впливу громадянського суспільства на прозорість, доброчесність та ефективність публічних фінансів. Реєстрація зацікавлених учасників відкрита до 7 жовтня включно.

Форум проводиться громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!», Одеською обласною організацією ВГО КВУ, Фундацією «Відкрите суспільство» та у партнерстві з Фондом Східна Європа. Очікується участь провідних експертів в сфері публічних фінансів, представників профільних державних органів та місцевого самоврядування, донорських структур, лідерів громадських організацій та журналістів (близько 60 осіб). Частина учасників буде відібрана за результатами мотиваційних заявок.

Основні питання:
· Реформи в сфері публічних фінансів
· Ресурси та можливості для громадянського суспільства в сфері публічних фінансів: стратегії донорів та громадянського суспільства.
· Кращі практики контролю публічних фінансів на місцевому рівні
· Партисипативне бюджетування та активізація громадян до участі у бюджетному процесі
· Візуалізація та підвищення рівня доступності інформації про публічні фінанси
· ЗМІ та публічні фінанси
· Публічні фінанси та IT технології

Окрім того, передбачено підведення підсумків конкурсу журналістських розслідувань «Висвітлення корупції у використанні коштів місцевих бюджетів» та презентація кращих журналістських розслідувань, представлення поліграфічних та відеоматеріалів, веб-ресурсів в сфері публічних фінансів.

Ми запрошуємо до участі у Форумі лідерів громадських організацій, активістів, журналістів та представників органів місцевого самоврядування – активних, з досвідом та бажанням здійснювати зміни у сфері публічних фінансів.

У разі вашої зацікавленості, просимо заповнити аплікаційну форму.

Заявки приймаються до 7 жовтня 2016 року включно.

Відібраним учасникам буде повідомлено про їх участь та деталі проведення заходу не пізніше 11 жовтня 2016 року.

Проїзд, проживання та харчування відібраним учасникам забезпечується організаторами форуму.

За додатковою інформацією звертайтеся: Надія Бондаренко, 097 895 59 98, odesakvu@ukr.net

Захід відбувається в рамках проекту «Громадянське суспільство та медіа за прозорі місцеві бюджети!», що реалізується громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!», Одеською обласною організацією ВГО КВУ в партнерстві з Фундацією „Відкрите суспільство” за фінансування Європейського союзу та Посольства Фінляндії в Україні.

Дописати коментар

0 Коментарі