В Білозерці влада та громадськість обговорили стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді



22 грудня  органи державної влади, громадські організації, школи та позашкільні  заклади обговорили спільні  дії щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020  роки.

Так,  в рамках засідання ресурсних центрів з питань національно – патріотичного виховання було представлено досвід роботи шкіл, ясла-садків, навчально-виховних комплексів та бібліотек, обговорено основні проблеми з якими зустрічаються вчителі, вихователі, бібліотекарі під  час своєї  роботи в даному напрямку.

Катерина Павловська, представниця ГО «Білозерський центр регіонального розвитку», говорила про досвід роботи з молоддю, про можливості та  перспективи співпраці громадських  організацій із органами влади, школами та позашкільними закладами. Також  Катерина  розповіла про впровадження медіації ровесників в школах Білозерського району та закликала інші навчальні заклади до співпраці.

Організатором заходу був ресурсний центр «Патріот» при КВНЗ «Херсонська академія   непреревної освіти», представники якого також поділились досвідом  роботи в напрямку патріотичного-виховання, розповіли  про підсумки роботи за минулий рік та плани діяльності на майбутнє.


Елла Петренко

Дописати коментар

0 Коментарі