Визначено переможців конкурсу журналістських робіт


Сьогодні в редакції “Придніпровська зірка” зустрілися переможці конкурсу журналістських робіт, який ще в липні оголосила громадська організація “Білозерський центр регіонального розвитку” у партнерстві з порталом “Білозерка.Інфо” для випускників Школи громадської журналістики.

До складу конкурсного журі увійшли тренери Школи громадської журналістики: громадська діячка, редакторка порталу “Соціопростір” Ольга Жукова, засновник сайту “МОСТ” Сергій Нікітенко, кореспондент всеукраїнської газети “День”Ivan Antypenko , блогер Andrey Zhnivin та колектив районної газети “Придніпровська Зірка”. Перед ними була непроста задача – викроїти вільну хвилину своїх напружених графіків та оцінити роботи, але вони з нею справилися!

Також, до членів журі можна віднести усю Facebook-спільноту, яка протягом 10 днів голосувала за кращу роботу і своїми голосами визначила переможця в номінації “Приз глядацьких симпатій”. Ним став Данило Щоголь із Дарївки із статтею “Громада – це сила!“.



Ми вже писали, що на конкурс надійшло 13 робіт від 7 авторів.

За результатами незалежного оцінювання (члени журі ставили бали незалежно одне від одного) однакову кількість балів отримали 4 роботи , тому організатори вирішили розділити між ними призовий фонд:










Щиро вітаємо переможців, бажаємо їм творчого натхнення і чекаємо на нові цікаві статті про життя їх громад!

************************************************************************

Нагадаємо, що конкурс проводила ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” в рамках проекту “Сільська рада онлайн” в партнерстві з порталом Білозерка.Інфо та газетою Придніпровська Зірка за підтримки чеської неурядової організації NESEHNUTÍ в рамках Програми трансформаційної співпраці Міністерства закордонних справ Чеської Республіки

Дописати коментар

0 Коментарі