Пропозиції до бюджету Білозерської селищної ради на 2019 рік



22 жовтня 2018 року за участі представників громадської організації «Білозерський центр регіонального розвитку» в Білозерці відбулась акція «Впливай на бюджет твоєї громади!». Загалом під час заходу було зібрано 44 пропозиції мещканців Білозерки до бюджету Білозерської селищної ради на 2019 рік, з них 3 пропозиції в режимі «он-лайн» на сайті організації.

Після аналізу на предмет повноважень селищної влади, всі пропозиції було систематизовано та направлено до селищної ради для врахування їх при підготовці проекту бюджету Білозерської селищної ради на 2019 рік.

Найбільш актуальні пропозиції:

1. Провести ремонт доріг та тротуарів (капітальний або ямковий, грейдерування) по вулицях Пушкіна, 30 років Перемоги, Білозерська, Шевченка, Ценковського, провулках Харченка, Військовий, Торговий, Трояндовий, Станіславське шосе, Б.Хмельницького, Д. Яворницького, Михайлевського.

2. Патрулювання вулиць у вечірній та нічний час (запобігання вживанню алкоголю та паління у громадських місцях, проведення заходів з протидії наркоманії).

3. Вжити заходи по контролю за якістю надання послуг з перевезення щодо стану маршруток, хамства водіїв.

4. Зробити вуличне освітлення по пров.Трояндовий.

6. Облаштування місць для сімейного відпочинку та дитячих майданчиків.

7. Облаштування пляжу біля Білого озера (встановлення сміттєвих баків, очищення від трави та сміття, завезення піску на прибережну зону).

8. Наведення ладу на сміттєзвалищі та кладовищі.

9. Реконструкція кінотеатру в смт. Білозерка.

10. Будівництво вуличного освітлення в с.Надеждівка (частково вул.Набережна, Вінницька, Миру).

Звертаємо увагу, що консультації з громадськістю під час підготовки та ухвалення бюджету селища є важливим індикатором відкритості та прозорості політичного процесу на місцевому рівні, тому селищна влада повинна застосовувати для цього усі можливі канали участі громадян.



Дописати коментар

0 Коментарі