Увага! Запрошуємо наших прихильників до більш тісної співпраці :)


Друзі, а ви знаєте, що перед Новим роком кожне підприємство та організація проводить  інвентаризацію? Цей бухгалтерський термін означає перевірку і документальне підтвердження наявності та стану, оцінка активів та зобов'язань підприємства. А головним активом нашої громадської організації є наші друзі, волонтери, однодумці! Тому напередодні Нового року ми вирішили "інвентаризувати" прихильників нашої організації та запросити вас в нашу команду у якості членів! 

Що значить бути членом ГО "Білозерський центр регіонального розвитку"?

Ми не будемо довго розповідати, що наша команда - це дружній колектив однодумців, які вірять, що зміни в громаді залежать від кожного з нас, і які кожного дня роблять невеличкі, для когось непомітні кроки-справи, що в сукупності і є змінами! А також не будемо акцентувати увагу на тому, що наша громадська організація має більше ніж 10-річну історію, успішний досвід реалізації соціальних проектів та залучення більше двох мільйонів гривень для їх впровадження, є учасницею двох всеукраїнських мереж та має безліч друзів з усієї України!

Тому ми відразу цитуємо статут нашої організації, де чорним по білому прописано хто може бути членом нашої організації і що йому за це буде :) 

Членом Організації може бути громадянин України, іноземний громадянин, особа без громадянства, які досягли 14 років та які визнають Статут Організації, поділяють мету діяльності Організації, отримали письмову рекомендацію щонайменше від двох членів Організації, на системній основі матеріально або волонтерською працею підтримують діяльність та розвиток Організації.

Права члена Організації:
  • брати участь у всіх заходах Організації; 
  • обирати та претендувати на обрання до будь-якого органу управління Організації; 
  • виносити на розгляд та брати участь в обговоренні будь-яких питань на Загальних зборах, що стосуються статутної діяльності Організації; 
  • розраховувати на підтримку та захист Організації у разі порушення його прав; 
  • отримувати будь-яку інформацію про заходи, діяльність Організації. 
Член Організації зобов’язаний: 
  • дотримуватися Статуту Організації; 
  • виконувати рішення Загальних зборів та інших органів управління, які ухвалені у встановленому цим Статутом порядку; 
  • утримуватися від дій, що можуть завдати шкоди авторитету та діловій репутації Організації; 
  • сприяти залученню коштів на статутну діяльність Організації; 
  • матеріально або своєю волонтерською працею сприяти реалізації програм, проектів Організації. 
Членство в Організації несумісне з діями, спрямованими на підрив авторитету, територіальної цілісності та національної безпеки України, порушення прав людини, пропаганду війни, насильства, етнічної, расової чи релігійної ворожнечі.

Якщо ж ви все таки дочитали до цього місця, значить у вас серйозні наміри і ви вирішили доєднатися до нашої команди (це нас неймовірно радує!!!!). 

Якщо це дійсно так, тоді запрошуємо вас заповнити анкету-заяву за цим посиланням:  
Ваша заява буде розглянута на найближчих Загальних зборах і про результат ми вам повідомимо за вказаними в анкеті контактами! 

До скорої зустрічі!

Дописати коментар

0 Коментарі