УВАГА! Відкрито реєстрацію на безкоштовний тренінг "Перезавантаження! Креативне мислення. 100 виходів там, де їх немає"


9 листопада 2019р. з 10 до 15 години в Білозерці відбудеться безкоштовний тренінг "Перезавантаження! Креативне мислення. 100 виходів там, де їх немає", який проведе психологиня Корміленко Інна.

До участі запрошуємо всіх, кого вже допекло, кого вже все дістало і хто готовий брати відповідальність за своє життя в свої руки, хто готовий ДІЯТИ! Особливо запрошуємо ЖІНОК!

Під час тренінгу перезавантажуємо страхи (легко про складне у міні-лекції та практична частина - вправи), вчимося генерувати ідеї та мислити непересічно, знаходимо рішення та виходи там, де їх немає.

Організатори тренінгу забезпечують учасників та учасниць роздатковими матеріалами та кава-брейком. Витрати на проїзд НЕ КОМПЕНСУЄМО.

Зареєстрованим учасникам та учасницям буде повідомлено про місце проведення тренінгу.

Організатор тренінгу - громадська організація "Білозерський центр регіонального розвитку" в рамках проекту "Посилення правових можливостей об'єднаних громад у захисті прав дітей та жінок " за фінансової підтримки Міжнародний фонд "Відродження" та сприяння Мережа правового розвитку.

Зареєструватися на тренінг можна за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4UbNYXYdkGJZ7yxIIx0qUhR1GpO3LJFoWPj6KsVZMfx_0VQ/viewform

Дописати коментар

0 Коментарі