Надеждівці довели, що кожен може програмувати



"Кожен може програмувати" довели відчайдушні діти та дорослі, які прийшли на однойменну подію в рамках ініціативи Meet and Code у Надеждівській школі. Проведення заходу ініціювала волонтерка ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" Оксана Маханько.


14 жовтня 2019р. під час майстер-класу незалежно від попередніх знань з інформатики, кожен з двадцяти учасників та учасниць написав навіть не одну, а декілька своїх перших програм мовою Python. 


Майстер-клас з програмування для новачків провів Rostyslav Makhanko, студент 3 курсу Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Програмна інженерія". 


Активність учасників не згасала навіть після двох годин кропіткої роботи над математичними функціями, змінними, рядками та іншими засобами мови програмування, про які чи не всі чули вперше. 


Кожен з учасників та учасниць заходу повертався додому не з порожніми руками, отримавши дипломи та наліпки, а найнаполегливіші та найактивніші були нагороджені книжками для вивчення Python і JavaScript, флешками, футболками.


Ми безмежно вдячні учасникам, всім хто допомагав у проведенні заходу, який приніс щось нове до стін Надеждівської школи, а також корпорації SAP, яка надала підтримку та забезпечила ресурсами для проведення події в рамках ініціативи Meet and Code. 


Бажаємо успіхів у подальшому дослідженні програмування!


Довідково: Ініціатива Meet and Code проводиться за фінансування корпорації SAP, яка надає підтримку та забезпечує ресурсами неприбуткові організації. В Україні Meet and Code реалізується Ресурсний центр ГУРТ: Портал суспільно активних громадян, що є партнером Глобальної мережі TechSoup.

Дописати коментар

0 Коментарі