Токарівські старшокласники навчилися розпізнавати свої емоції



На сьогодні успіх людини залежить не тільки від знань і технічних вмінь, а й від навичок розпізнавання емоцій і управління ними. Будувати кращі стосунки з колегами, друзями і діловими партнерами, опановувати стресові ситуації, бути більш ефективним у роботі допомагає емоційний інтелект. Але, чи маємо ми достатньо розвинений рівень емоційного інтелекту? Чи вміємо зчитувати почуття інших і угадувати їх наміри? Чи можна навчитись ефективним стратегіям управління емоціями?


Саме з цією метою 19 листопада 2019р. відбувся тренінг «Пізнай себе. Про емоції не емоційно» для учнівської молоді 10-11-х класів Токарівської загальноосвітньої школи. Проводили тренінг профорієнтатори Білозерської районної філії Херсонського ОЦЗ Корміленко Інна та Неннова Євгенія.


Хлопці та дівчата «заглянули» в світ емоцій, виконуючи мозковий штурм «Політ емоцій». Вчилися розпізнавати емоції на практиці за допомогою вправ «Склянка» та «Повітряна кулька». 

І все ж таки, молодь дійшла висновку, що вивчаючи власні емоції та вміючи їх контролювати, людина здатна краще виражати свої почуття та розуміти оточуючих. Людина, яка володіє собою – наближається до відчуття в гармонії у житті. Завдяки цьому, спілкування стає більш ефективним, а стосунки, як на роботі, так і в особистому житті – сильнішими!


Тренінг відбувся у співпраці з Білозерська районна філія Херсонського ОЦЗ в рамках проекту "Посилення правових можливостей об'єднаних громад у захисті прав дітей та жінок " за фінансової підтримки Міжнародний фонд "Відродження" та сприяння Мережа правового розвитку.

Дописати коментар

0 Коментарі