До Дня захисту дітей - тест та конкурс для батьків!


Шановні батьки! Напередодні Дня захисту дітей запрошуємо вас взяти участь у конкурсі та перевірити свої знання щодо прав ваших дітей. 

Умови конкурсу дуже прості: 
  1. Вподобати сторінку ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" у фейсбуці.
  2. Пройти нескладний тест з 12 питань. Кількість правильних відповідей дорівнює кількості балів. 
  3. В коментарях під постом про конкурс у фейсбуці написати свої враження від проходження тесту. Нам цікаво, якому рівню відповідають ваші знання про права дітей :) Пам"ятаєте, як у школі? Початковий - 1-3 бали, середній - 4-6 балів, достатній - 7-9 балів, високий - 10-12 балів. Хоча ми не сумніваємся, що ви - відмінники, адже ви любите своїх дітей і не порушуєте їх прав
  4. Поділитися (зробити перепост) інформацією про конкурс на своїй персональній сторінці у фейсбуці. 
Учасниками конкурсу зможуть стати лише ті, хто виконає усі перелічені вище вимоги. 
Зверніть увагу, що на момент оголошення результатів на вашій сторінці має бути репост з інформацією про конкурс. Поширений допис має бути видимим для усіх, тож перевірте налаштування приватності вашої сторінки. 

Конкурс завершується 31 травня 2020р. о 17 годині, а результати будуть оголошені 1 червня в День захисту дітей. 

Переможець конкурсу буде визначений за допомогою сервісу www.random.org з числа осіб, що залишили коментар та зробили перепост. 

Переможець отримає чудовий подарунок - ваучер на виготовлення фото на полотні розміром 30*40 см від студії друку GRAND PRINT.

Тест підготовлений командою громадської організації "Білозерський центр регіонального розвитку", а конкурс проводиться в рамках проекту "Безпечні та правоспроможні громади Білозерського раойну Херсонської області", що реалізується завдяки підтримці Міжнародного фонду "Відродження".

Дописати коментар

0 Коментарі