Відкрита реєстрація учасниць на цикл онлайн - вебінарів на тему "Базові навички вирішення конфліктів"



Запрошуємо жінок та дівчат з Білозерського району взяти участь в циклі онлайн-вебінарів на тему «Базові навички вирішення конфліктів», який складатиметься з трьох модулів. Проводитиме вебінари психологиня та медіаторка Лідія Діброва.

Учасниці вебінарів дізнаються про підходи , особливості поведінки, стилі поведінки у конфлікті. Разом з тренеркою розглянуть сучасні підходи до ненасильницької комунікації, дізнаються, як захистити кордони своєї особистості та не перетнути межі опонента. Отримають найкращі техніки емоційного самоконтролю, що підкріплять їхню впевненість у будь-якій ситуації. Також учасниці виконуватимуть цікаві практичні завдання у закритій групі фейсбук чи вайбер під супроводом тренерки.


Перший модуль стартує 13 травня о 18.00. Орієнтовна тривалість вебінарів - 1-1,5 години. 

Другий та третій модулі проходитимуть 20 та 27 травня о 18.00.

Кількість учасниць вебінарів необмежена.

Слід відмітити, що для участі у вебінарах потрібно буде:
Мати встановлену програму Zoom на своєму смартфоні/комп’ютері/ноутбуці/планшеті або бути готовою її встановити (установка програми займає 2 хвилини та не займе багато місця на вашому гаджеті).
 Мати доступ до стійкого сигналу інтернет.
Організатори заходу забезпечать учасниць необхідною інформацією та інструкцією щодо встановлення та користування програмою Zoom.

!!! Реєстрація учасниць відкрита до 11 травня за цим посиланням   https://forms.gle/ZESNc8yEStvsmRUP9 !!! 

Цикл вебінарів відбудеться в рамках проекту «Створення можливостей для соціальної згуртованості», що реалізується ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансування Європейського Союзу через International Alert у партнерстві з Thomson Media.


Дописати коментар

0 Коментарі