Відкрита реєстрація учасниць на цикл онлайн-вебінарів на тему «Соціальна згуртованість та жіноча підтримка»


Запрошуємо жінок та дівчат з Білозерського району взяти участь в циклі онлайн-вебінарів на тему «Соціальна згуртованість та жіноча підтримка», який складатиметься з трьох модулів. Проводитиме вебінари психологиня Корміленко Інна. 

Учасниці вебінарів дізнаються про соціальну згуртованість, її плюси та можливості, про успішні практики та досвід жінок, які вже мають яскраві приклади соціальної згуртованості у своїх громадах та охоче поділяться знаннями, досвідом, інструментами та методами, а головне – секретами успіху своїх проектів. Також учасниці виконуватимуть цікаві практичні завдання у закритій групі фейсбук чи вайбер під супроводом тренерки. 

Перший модуль стартує 14 травня о 18.30. Під час вебінару учасниці ознайомляться з поняттям соціальної згуртованості, як вона впливає на добробут громади, розглянуть ознаки не згуртованої громади та фактори, що ускладнюють згуртованість, напрацюють конкретний алгоритм для підвищення об’єднання та згуртованості.

Під час другого (21 травня) та третього (28 травня) модулів учасниці познайомляться з рецептами успіху соціальних проектів, які ініціювали та реалізували в наших громадах активні жінки. Дві історії про те, як одна людина, об’єднавши громаду, зробила неймовірне. Зустріч та спілкування з цими жінками, які є ефективними практиками з абсолютно різним світоглядом і з різного середовища, не схожі одна на одну, але таких схожі у своєму прагненні впливати на зміни.

Орієнтовна тривалість вебінарів - 1-1,5 години. 

Кількість учасниць вебінарів необмежена.

Слід відмітити, що для участі у вебінарах потрібно буде:
  • Мати встановлену програму Zoom на своєму смартфоні/комп’ютері/ноутбуці/планшеті або бути готовою її встановити (установка програми займає 2 хвилини та не займе багато місця на вашому гаджеті).
  •  Мати доступ до стійкого сигналу інтернет.
Організатори заходу забезпечать учасниць необхідною інформацією та інструкцією щодо встановлення та користування програмою Zoom.

!!! Реєстрація учасниць відкрита до 11 травня за цим посиланням: https://forms.gle/oM1ZaSQQezHZXniw6 !!!

Цикл вебінарів відбудеться в рамках проекту «Створення можливостей для соціальної згуртованості», що реалізується ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансування Європейського Союзу через International Alert у партнерстві з Thomson Media.

Дописати коментар

0 Коментарі