Дівчата теж програмують!

Запрошуємо дівчат-учениць 8-11 класів шкіл Білозерської ОТГ взяти участь в онлайн-зустрічі “Чому варто себе спробувати в IT” із Катериною Гудименко, Quality assurance, компанія Netcracker.
Під час зустрічі підлітки зможуть дізнатися про професію програміст, розвіяти стереотипи, що це чоловіча професія, дізнатися які навички потрібні для опанування цієї професії.

Зустріч відбудеться в онлайні 15 жовтня 2020р. о 15:00. 

Для участі необхідно зареєструватися за цим посиланням https://forms.gle/4qLGy5y21zQhkxEEA
Реєстрація обов'язкова – за вказаними у формі контактами ви отримаєте інформацію щодо доступу до онлайн-подій.

Для учасниць онлайн-зустрічі організатори підготували сюрприз - онлайн – вікторину «Жінка в ІТ», яка проходитиме 22 жовтня 2020р. о 15:00. Вікторина включатиме питання у сфері інформатики та IT. Всі учасниці отримають заохочувальні призи та дипломи про участь, а переможці - цінні призи.

Важливо! Учасниці онлайн-подій мають пройти коротеньке опитування до і після заходів. Анкета є анонімною, тому потрібно вигадати секретне кодове ім'я (нік). Кодове ім'я ви введете в першу і другу анкету в кінці заходу, щоб ми могли порівняти відповіді. 

Опитування до заходів можна пройти тут https://forms.gle/mzKeYJnoMzCkV5LEA

Опитування після заходів можна пройти тут https://forms.gle/QqxTyw3zkRJJ6jU77

Онлайн події організовуються громадською організацією «Білозерський центр регіонального ррозвитку» спільно з відділом освіти, культури, молоді і спорту Білозерської селищної ради в рамках ініціативи Meet and Code, що реалізується SAP, Haus des Stiftens gGmbH та організаціями-членами мережі TechSoup Europe.

Дописати коментар

0 Коментарі