Увага! Майстер-клас для жінок "Що має відбутись, аби покращити ваші стосунки?"


10 квітня 2021р. в 14.00 запрошуємо дівчат та жінок на майстер-клас "Що має відбутись, аби покращити ваші стосунки?" (вирішення міжособистісних конфліктів в парі), який проводитиме Лідія Діброва – психотерапевт Міжнародного товариства Кататимного переживання образів та імагінативних методів в психотерапії і психології (МТКПО), Інституту розвитку символдрами і глибинної психології(ІРСГП), медіатор, член Української спілки психотерапевтів (УСП). Досвід роботи психологом 11 років. Особиста практика, в тому числі консультації онлайн.

Мета майстер-класу: познайомити учасниць з можливістю застосування технік символдрами і метафоричних карток “Креатив 1” у вирішенні міжособистісних конфліктів в парі.

Завдання заходу:

• Розкрити поняття міжособистісних конфліктів в парі з огляду на психоаналітичні теорії.

• Навчитись визначати свій ІМАГО ідеального партнера за структурованою формулою.

• У техніці «Відносини з партнером» розкрити діагностичні та корекційні можливості метафоричних карток “Креатив 1” у вирішенні міжособистісних конфліктів у парі.

• Познайомити учасниць з авторською технікою «Я-відновлена(відновлений)» (групова імагінація, виконання малюнку та обговорення

Тривалість майстер-класу - 2 години.

Вхід вільний.

Зверніть увагу, що кількість учасниць заходу обмежена у зв’язку з карантином, тому попередня реєстрація за наступною формою обов’язкова: https://cutt.ly/gceVBt1 Реєстрація відкрита до 08 квітня 2021р. Зареєстровані учасниці отримають смс-повідомлення із запрошенням.

Зверніть увагу, що ми дотримуємося протиепідеміологічних правил і в нашому просторі діють правила, яких мають дотримуватися усі відвідувачі. З правилами можна ознайомитися тут: https://creative-bilozerka.blogspot.com/p/blog-page_7.html

Деталі можна уточнити у Елли Петренко по телефону 095 087 48 60 або за адресою: смт.Білозерка, вул.Свободи, 108.

 #КРИЛА_запрошують #жіночий_клуб

Дописати коментар

0 Коментарі