Учасниці жіночого клубу навчилися управляти фінансами


Гроші - це всього лиш інструмент для підвищення якості життя! Під таким гаслом пройшли дві зустрічі жіночого клубу "ЩасливаЯ" в креативному просторі "КРИЛА". Дівчата та жінки знову поринули у вивчення фінансової грамотності, щоб розібратися в особистих фінансах.

Під час другого блоку "А я готова до багатства?" (29 травня) учасниці разом з тренеркою Еллою Петренко говорили про фактори, які їм заважають на шляху до фінансової свободи. Це наші страхи та негативні установки. І їх чималенько у кожної з нас. Однак, якщо заглянути своєму ворогу в обличчя та усвідомити його наявність, причини його виникнення, то вже пів справи зроблено! А щоб подолати його, жінки дізналися 9 ефективних практичних способів. Завдяки дружній душевній атмосфері, тренінг пролетів на одному диханні!


Під час третього блоку "Як управляти фінансами?" 12 червня, учасниці вчилися ставити фінансові цілі за критеріями SMART! Разом з тренеркою прийшли до висновку, що облік, аналіз доходів та витрат, "сплату собі" - варто зробити звичкою! І саме це може стати складовою сприятливого грунту для фінансової свободи. Вже традиційно, без палких обговорень не обійшлося - жінки ділилися власним досвідом, тим, що накипіло і потребувало вирішення.

Відгуки учасниць:

"Я зрозуміла, що треба працювати над активами, для подальшого комфортного життя і не обмежуватися здобутим, ставити вищі планки та прописувати план їх досягнення, поки ще є сили, здоров'я та стабільний дохід. І звичайно насолоджуватись життям , кожною хвилиною, бо життя спливає".

"Мені все сподобалось. Роблю аналіз почутого і розумію, що треба іще працювати над собою для досягнення мрій. Із задоволенням і великою цікавістю буду брати участь у наступних тренінгах. Дякую!"

"СТРАХИ - це те, що стіною стає в багатьох питаннях. Причини і шляхи подолання якраз змогли визначити під час тренінгу".

"Знання про фінанси необхідні всім, тому добре, що ця наука буде викладатися в школі, може б наша країна була багатшою , якби люди грамотно підходили до питання фінансів".




Дописати коментар

0 Коментарі