У КРИЛАх завершився турнір настільної гри Скрабл

                                        

24 вересня у КРИЛАх пройшов фінальний етап турніру настільної гри Скрабл.  У змаганні за першість взяли участь Софія Соболь, Ксенія Євдокимова та Володимир Степаненко.

Дуже важко було передбачити, хто стане переможцем, адже в першому раунді перше місце здобула Софія Соболь (205 балів), а от у другому - перемога дісталася Ксенії Євдокимовій (308 балів).

 Фінальна гра тривала майже дві години, ніхто не хотів поступатись перемогою. Кожен із гравців намагався набрати максимальну кількість очок. У результаті перемога дісталася Софії Соболь, яка набрала 420 балів. Друге місце посіла Ксенія Євдокимова, кількість очок 353.  Ну і третю сходинку зайняв Володимир Степаненко, 213 балів. Усі учасники турніру отримали призи.

Софія Соболь, переможниця турніру

Якщо ви хочете взяти участь в інших ігрових турнірах або стати його ініціатором, то ви завжди можете написати нам в ІнстаграміВайберФейсбуці або завітати до нас у гості в Клуб настільних ігор за адресою: смт. Білозерка, вул. Свободи, 108 (приміщення газети «Придніпровська зірка»).

 Довідково. Клуб настільних ігор знаходиться в креативному просторі КРИЛА, що діє на базі громадської організації “Білозерський центр регіонального розвитку” за сприяння Управління освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради.

Дописати коментар

0 Коментарі