Щасливе літо в жіночому клубі!



Більшість людей влітку відпочивали. Тривали відпускні компанії. А от жіночий клуб «ЩасливаЯ» свою діяльність вирішив продовжувати, не перериваючись. 
 
На думку Григорія Сковороди, людина, спілкуючись, реалізує свої природні обдаровання, які можна реалізувати тільки через освіту та самопізнання.Пізнати в собі справжню людину – в цьому щастя. А корінь нещастя – в неправильному розумінні своїх здібностей, самого себе. І ця думка відомого філософа нам дуже «відгукується». Ми цінуємо спілкування одна із одною та насолоджуємося кожною зустріччю. Вирішили озирнутися та проаналізувати, що принесло нам лагідне та тепло літо? Давайте згадаємо разом. 
 
Фотосесія на Станіславських скелях. 

Фототерапія – стала прикрасою цього літа. Із впевненістю можу сказати, що виїзд на Станіславські скелі став незабутньою подією серед літніх заходів. Дівчата, як ніжні, чарівні, неповторні та розкішні квітки, набували мистецьке джерело натхнення. На згадку про цей день залишилися фото, де ми – щасливі у кожному кадрі і у кожному моменті власного життя! 



 Грали із захопленням у терапевтичні та психологічні ігри. 

Якщо ви ані разу не приймали участь у таких іграх – радимо! За літній період ми опанували три різні гри. 

«Жінка-кішка» – гра про жіночий ресурс і тілесне проживання почуттів та емоцій. Ми вчилися виражати вільно свій настрій через поведінку, жести, звуки і міміку. Формували відчуття незалежності і почуття власної гідності. «Спадщина та потенціал твого роду» – гра про те, як отримати ресурс, підтримку і любов твого роду. Родова енергія – дуже потужна сила. Будь-яка людина має своє коріння і є частиною роду матері і роду батька.Ми пробачили і прийняли своїх батьків, їхню долю, якості, спосіб життя, досвід. Відновили течію родових законів. Підключилися до ресурсів свого Роду, доповнили його новим досвідом радісного життя і щасливою жіночою долею. «Дорогами долі» – гра про те, як досягнути щастя. У грі проживали новий досвід своїх подорожей, своїх станів, екологічно і безпечно переживали труднощі і страхи. А натомість знайшли чарівний свій стан, який допоможе знайти легкість і радість. 

Зустрічалися з архетипами. 

Коли інші занурювалися у морські глибини, ми занурювалися у первісні образи Архетипів через універсальні символи карт Таро, пірнали до колективного несвідомого. Вчилися розуміти поведінку та вчинки навколишнього середовища, відносячи їх до різних архетипів. А як цікаво було подивитися на себе іншими очима, а потім проаналізувати, що не вистачає, над чим потрібно працювати, щоб власний образ удосконалити. 

Дивилися страхам у очі.
 
Хтось видирався у гори або стрибав з тарзанки, щоб здобути адреналін. Ми ж дивилися страхам у очі та опановували методи боротьби з ними, намагалися подружитися та узяти їх у свої союзники. Заглядали у свою тінь та шукали там ресурсів. Вчилися жити впевнено та вільно.



Смакували корисне літо через правильне харчування.

Літо – це сезон овочів та фруктів. На кожному кроці – спокуса смаколиками … А ми в клубі дізналися, що їсти їх, собі в користь, варто до 300 грамів на добу.Зустріч була присвячена правильному харчуванню (не плутати із дієтами), бо останні – короткострокові, а це – образ життя. 

Не секрет, що від того, як організовано наше харчування залежить багато чого: ріст і колір волосся, сексуальна активність, але найголовніше – наше здоров’я і берегти його треба змолоду. А тому ми навчилися комбінувати свою тарілку, їсти правильно та з користю, підбирати та готувати продукти, нормувати їх та вживати витримуючи графік харчування. Після отриманих знань, поступово перелаштовуємося на здоровий спосіб життя. 

Зустрічали дорогих гостей. 

Херсонщина – гостинний край! І ми із задоволенням раді були зустрічати гостей із Баштанки, що на Миколаївщині. До нас у клуб завітала делегація із 12 осіб, переважно працівників культури. Ми відкрили гостям світ нумерології, аналізували характери, природні обдарування, сильні та слабкі сторони, розраховували значимі та переломні роки життя, роздивлялися варіанти кращої роботи, вираховували найсприятливіший час для прийняття рішень і для дій.А потім дорогих гостей дивували красотами Дніпра, фантастичними краєвидами села Кізомис та пригощали смачнючою місцевою юшкою. 

Фінансово росли та вчилися бути незалежними.За статистикою влітку люди більше витрачають коштів, а ми за літо стали більш обізнаними у фінансових питаннях. Цілих чотири зустрічі відвели для себе, щоб розібратися в інструментах, які допоможуть стати фінансово незалежними. Дізналися різні методи заощаджень та накопичень. Попрацювали із своїми негативними переконаннями, що блокують наші дії на шляху до багатства, узявши у свій арсенал цілих 9 ефективних практичних інструменти. 

Вчилися керувати своїм життям через нейрографіку. 

Це такий метод малювати і трансформувати негативні емоції у позитивні, вирішувати складні задачі. Наш сеанс нейрографіки тривав 3 години. Ми досліджували через неї себе, свої ресурси, які дозволяють «відростити крила». Це дозволило знизити рівень страху та тривожності, виявити власні розчарування та трансформувати їх у ресурсний досвід. В результаті на папері з’явився ангел, з великими красивими крилами. 



Літо помахало нам рукою, а осінь – розкрила обійми. Що вона нам принесе? 

Запрошуємо вас малювати своє життя разом з нами – і ви побачите, як багато сторін реальності приховано від вас за стіною усталених уявлень! Ми розширюємо кордони цікавого життя, наповнюємо його кольоровими фарбами і запрошуємо бажаючих – приєднуватися! 

Творчі засідання жіночого клубу «ЩасливаЯ» відбуваються в креативному просторі «КРИЛА», що створений громадською організацією «Білозерський центр регіонального розвитку» у співпраці з Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради. 
 Інна Корміленко

Дописати коментар

0 Коментарі