Учасниці жіночого клубу #ЩасливаЯ підвели підсумки року та мріяли про наступний

 


Цієї п'ятниці ми присвятили зустріч підведенню підсумків року та діяльності Жіночого клубу #ЩасливаЯ. Наша натхненна Лідія Діброва провела кілька психологічних практик для дівчат і м’яко підштовхнула кожну дозволити собі мріяти, що дуже важко робити у наш нестабільний воєнний час.

Це була символічна зустріч - попри всі негаразди зі світлом та зв'язком ми об'єднались в прямому ефірі. Кожна одягнула щось нове та синє, як символ продовження життя і віри в майбутні чудеса.

Це була чутлива зустріч, бо ми говорили про емоції цього року і кожній з нас вдалось знайти місце позитивним, світлим, радісним моментам, а не лише страху та злості.
 
Це була життєствердна зустріч, адже жінки чітко визначили все, що надає їм сили та прописали свої точки сили, що надасть впевненості побороти всі негаразди війни. Для когось це чашка кави, для когось спроби планування, для інших вирощування овочів чи можливість поділитися з рідними власними закрутками.
 
Це була мрійлива зустріч, адже учасниці мали змогу скласти списки бажань. У всіх першими бажаннями були перемога і повернення додому. Радимо і вам написати список своїх бажань (хоча б до 20), проаналізувати чи складно було, подумати чи не обмежуєте ви свої мрії та зберігати список до кінця року, щоб перевірити, що саме справдилося. Впевнені, що енергетика учасниць жіночого клубу підштовхне Всесвіт до їх виконання.

Це була творча зустріч, тому що вперше в житті спробували виготовити янгола з фольги та відчути пластичність матеріалу. Це нехитре завдання викликало дуже різні емоції і висновки. Наприклад, одна дівчина зрозуміла, що таки готова радіти Новорічним святам, встановити хоча б маленьку ялинку та прикрасити її своїм янголом.

Це була зустріч наповнена спогадами - кожна згадала найцікавіші для неї ефіри. разом ми прожили пів року дистанційної роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ, але не втратили надії зустрітись всі разом в Креативний простір "Крила" в нашій рідній мирній Білозерці. Це одне з бажань, яке собі записали учасниці зустрічі.

“Я від себе згадала бажання, щоб ми мали змогу продовжувати наші зустрічі у клубі #ЩасливаЯ. Дякую всій команді, котра створювала та реалізовувала цей проєкт Еллі Петренко, Людмилі Погрібній, Ірині Ткаченко-Галецькій, Інні Корміленко та всім нашим експертам, котрі долучались до прямих ефірів. Дякуємо Zagoriy Foundation за фінансову підтримку нашої діяльності” - ділиться своїми підсумками та планами психологиня Діброва Лідія.

Друзі, ми не кажемо вам “Прощавай”, а лише “До зустрічі у новому році!”

🎥Пропустили нашу зустріч? То запрошуємо до перегляду та персонального планування!

Зустріч відбулася в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.



Дописати коментар

0 Коментарі