Плануємо відновити роботу мобільної бригади фасилітаторів для роботи з дітьми

Сьогодні ділимося з вами чудовими фото, які наповнені надією та позитивом.



Мобільна бригада фасилітаторів готується до активної роботи - продовжуються навчання від наших партнерів @Save the children, підготували брендовані футболки для кращої впізнаваності, закупили оснащення для зустрічей з дітьми, розробили плани зустрічей для різновікових груп.

Цього тижня фасилітатори зустрілися в нашому офісі з керівницею проєкту Оксенюк Катериною, щоб обговорити подальшу роботу. Наші чарівні фасилітаторки почали планувати виїзди на наступний місяць, розглянули механізми залучення дітей та батьків до активностей. Важливо розуміти безпекову ситуацію та потенційні загрози. Навіть інформаційні кампанії потрібно проводити обережно, враховуючи потенційні ризики. Тому поки планування досить гнучке.


"Листопад буде гарячим для наших фасилітаторів, адже у них попереду багато роботи. Ми плануємо відновити роботу мобільної бригади в Миролюбівці та Благодатному, де мега активна та мега крута програма TEAM UP стартуватиме для дітей та підлітків. Також фасилітатори працюватимуть з батьками та дорослими. Це будуть короткі онлайн та офлайн інформаційні сесії про гендерно-зумовлене насильство та сімейні форми виховання. Наразі ці теми дуже актуальні і кожен має бути в темі", - розповідає керівниця проєкту Оксенюк Катерина.

Тримаємо кулачки за відновлення нашої активної роботи!

Дописати коментар

0 Коментарі