❄“Тепла” допомога від БФ Разом для України


Наша команда, завчасно почала готуватися до зими на Білозерщині. Розпочали з пошуку грантових можливостей, щоб допомогти постраждалому населенню, провели оцінку потреб громади та продумали як забезпечити безпеку отримувачам. Волонтери нашого гуманітарного штабу заздалегідь склали списки мешканців Білозерки, які потребують допомоги у забезпеченні палива на зимовий період. Це ті, хто має пічне опалення, чиї будинки частково або повністю зруйновані, ВПО, люди з інвалідністю, родини з дітьми.

На наш запит відповів наш постійний партнер БФ Разом для України. Завдяки цій підтримці ми змогли закупити 44 тонни паливних брикетів для 44 категорійних родин з Білозерки.

“Декілька днів тому, почалась видача паливних брикетів. Кожна родина отримала по одній тонні. Серед отримувачів допомоги є багатодітні родини, пенсіонери, люди з інвалідністю, малозабезпечені сім’ї. Багато з них телефонують, пишуть у месенджерах і висловлюють слова подяки. Мешканці Білозерки майже два роки знаходяться під постійними обстрілами, більшість із них втратили роботу, а заощадження вже давно закінчилися”, - розповідає Олена Щербина, волонтерка гуманітарного напряму ГО “Білозерський центр регіонального розвитку.

В рамках цієї невеликої “теплої” ініціативи плануємо ще видати родинам з дітьми 70 наборів, які складатимуться з ліхтаря, портативної плитки, газового балона, ковдри та термоса. Список бенефіціарів формувався ще влітку, згідно запитів про допомогу від мешканців громади.

Одна з задач нашої організації - це допомога людям в скрутний для них час. Чим ми і займаємось. Сподіваємось, що наша допомога зігріє оселі та підтримає моральний дух білозерцям.

Щиро дякуємо команді БФ Разом для України за підтримку та розуміння потреб прифронтових громад! Також вдячні Білозерській селищній військовій адміністрації та КП «Водограй» за допомогу в зберіганні брикетів та організації процесу видачі.

Дописати коментар

0 Коментарі