Офіційна позиція ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" щодо банкрутства Агрофірми радгоспу "Білозерський"

Верховенство права, справедливість, права людини, прозорість та відкритість. Це цінності, які об'єднують команду ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та мотивують працювати задля розвитку громад Білозерщини.

Нас непокоїть ситуація, що склалася навколо найбільшого бюджетоутворюючого підприємства Білозерської громади - комунального підприємства Агрофірми радгоспу "Білозерський". Ми впевнені, що будь-які зловживання чи непрозорі дії органів місцевого самоврядування, адміністрації, дирекції комунального підприємства ШКОДЯТЬ всій громаді. І це не лише про втрату бюджетонаповнюючого підприємства, це також про втрату ділової репутації громади перед потенційними інвесторами, донорами, органами державної влади, що унеможливлює відновлення та повноцінний розвиток громади, покращення якості життя її мешканців.

Тому ми просимо Херсонська обласна державна адміністрація та Білозерська Військова Адміністрація звернути увагу на вирішення цього питання у правовій площині. Важливо забезпечити прозорість та відкритість процесу управління комунальним підприємством, зберегти майно громади та врахувати інтереси працівників агрофірми і жителів територіальної громади.
#Команда_БЦРР готова інформаційно та експертно підтримати Білозерську СВА та селищну раду у цьому процесі.

Дописати коментар

0 Коментарі