Фантастична четвірка фасилітаторів “Простору, дружнього до дітей”


Знайомтесь з фантастичною четвіркою фасилітаторів “Простору, дружнього до дітей”, який ми створили разом з Save the Children in Ukraine за підтримки ЄС. Ця команда вражає своєю енергією та якістю внутрішніх взаємодій!

✴️Костянтин Марков - вчитель, тренер, активіст та співак, а в команда_БЦРР приміряв на себе нову роль фасилітатора. Він легко знаходить спільну мову з підлітками, може їх організувати та заохотити до участі. Має у своєму “арсеналі” безліч жартів, підтримуючих слів, мудрих порад та життєвих прикладів. Постійно і скрізь агітує долучатись до занять з #Team_UP та рекламує можливості Простору.

✴️Альона Байдалюк (Левицька) також працює з підлітками. В них з Костянтином зовсім різна енергетика, інтереси та сильні сторони. Певно тому їх тандем суперуспішний. Альона має педагогічну освіту та багатий досвід роботи з різними дітьми. Вона вміє запалити своїм настроєм всіх навколо. Найсумніші обличчя на початку заняття неможливо впізнати за широкими посмішками після них. Наша фасилітаторка на рівних з дітьми грає в ігри та виконує вправи для психологічного розвантаження. Такий підхід допомагає розслабитись всім учасникам, навіть новенькі не соромляться танцювати чи показувати “навіжену курку”.

✴️Інна Шпилєвая працює з молодшими відвідувачами простору. Інколи це ще той виклик! Але їй вдається знайти підхід і до гіперактивних, і до меланхолічно-спокійних дітей. Об’єднує, спілкується, пояснює, організовує, розвиває, активізує - ці всі дії Інна виконує протягом годинної сесії, а після цього встигає вислухати емоційні відгуки всіх учасників! Постійна робота з малечею не заважає Інні бути впевненою спікеркою на інформаційних тренінгах “Позитивне батьківство” для дорослих.

✴️Інна Шкрабак на початку роботи простору здавалась турботливою та спокійною - давався в знаки досвід роботи в дитячому садочку! І саме це ми вважали її суперсилою. Зараз бачимо, що її мозок - це наче електронний архів, в якому зберігаються всі прочитані посібники для фасилітатора. Вона ці знання активно використовує на заняттях з дітьми та під час інформаційних сесій з батьками, ще й встигає м’яко коригувати якість роботи всього Дитячого простору. Гігабайти інформації, сотні ігор, десятки вправ для заспокоєння надійно зберігаються та кожного разу доповнюються власними прикладами.

В кожного з фасилітаторів є своя суперсила! Вони підсилюють ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”, вчать нового не лише своїх маленьких клієнтів, а й всю нашу команду. Дякуємо Вам за чудову роботу, продовжуємо допомагати дітям, які постраждали від війни та плануємо нові ініціативи з Save the Children in Ukraine та EU Civil Protection & Humanitarian Aid!

#Команда_БЦРР працює далі!

Дописати коментар

0 Коментарі