Оголошення про проведення конкурсу із закупівлі послуг тренера



ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» в межах грантового проєкту "Заклади культури в деокупованих громадах Херсонщини як осередки психологічної та правової підтримки мешканців", що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує конкурс (запит цінових пропозицій) на закупівлю послуг тренера з проведення дводенного тренінгу з первинної психологічної допомоги, залучення цільової аудиторії та перенаправлення для 8 працівників закладів культури та освіти.

Дата оголошення: 11 березня 2024 року

Предметом закупівлі є: послуги тренера з проведення дводенного тренінгу з первинної психологічної допомоги, залучення цільової аудиторії та перенаправлення для 8 працівників закладів культури та освіти.

Детальний опис товарів/послуг, що оголошуються:

Кількість робочих годин тренера - 16 годин/2 дні.
Кількість учасників тренінгу - 8 осіб.
Місце проведення - м.Миколаїв.
Результати: 8 працівників закладів культури та освіти отримають знання та відпрацюють практичні навички надання первинної психологічної допомоги як співчутливої та підтримувальної присутності з метою стабілізації та пом'якшення стану людини, яка перебуває у гострому психологічному дистресі, а також для оцінки потреби у продовженні психологічної допомоги. Також отримають нові знання та навички роботи з цільовою аудиторією для їх інформування та залучення, дізнаються про способи, методи, інструменти перенаправлення клієнтів до надавачів психосоціальної та правової допомоги.

Строк надання товарів/ послуг: 1-10 квітня.

Вимоги до постачальника товарів/послуг:

До участі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт)

Учасник надає організатору наступні документи:
  • Копія документа, що підтверджує державну реєстрацію;
  • Копія документа, що підтверджує податковий статус
  • Пропозиція, заповнена за зразком (Додаток 2 до оголошення);
  • Оригінал Рахунка-фактури
  • Орієнтовний план тренінгу
  • Зразок договору надання послуг
  • Документи, що підтверджують досвід (резюме з посиланням на сайт чи сторінку у соц.мережах, листи, договори на аналогічні роботи/послуги тощо)
Істотні критерії (умови) відбору пропозицій:
  • Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам оголошення;
  • Відповідність поданих документів умовам оголошення
  • Якість опису послуги та відповідність очікуванням організатора
  • Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою: bilozerka.center@gmail.com. (з додаванням у копію yuliyaberko1205@gmail.com)

Пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу bilozerka.center@gmail.com (з додаванням у копію yuliyaberko1205@gmail.com) до 22 березня 2024 року (включно).

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.


Контактна особа: Юлія Берко, телефон:380660467898.

Дописати коментар

0 Коментарі