Комунікація через критику - суперсила Людмили Погрібної


Вітаємо! Сьогодні знайомимо з нашою комунікаційницею - Людмилою Погрібною. Ви певно помітили, що наша фейсбук-сторінка хизується корпоративним кольором, стильними дизайнами, лаконічним використанням логотипа та натхненними текстами. Це робота нашої Людмили!

Вона вміє підсвітити важливі моменти щоденної праці кожного з нас. Допомагає спростити для людей юридичні консультації, м’яко коригує психологічні тексти, знаходить історії успіху в найскладніших проєктах, вміло фіксує емоційний зворотний зв'язок під час онлайн та офлайн зустрічей…

“Я рідко називаю себе комунікаційницею, бо вкладаю в цей термін щось більше, ніж роблю. Я наповнюю соціальні мережі та сайт ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”. Але не полишаю надії стати експертом у сфері комунікації!” - традиційно самокритично говорить про себе Людмила.

Це, до речі, ще одна її суперсила - давати змістовний зворотний зв’язок, навіть коли його не просять. ЇЇ критика допомагає нам зростати, прораховувати ризики та не падати від несподіванок жорстокого світу.

Не дивлячись на власну втому чи непублічність героїв, Люда вже чаклує над візуалом річного звіту та готує новий позитивний пост про членів та членкинь #команда_БЦРР.

Далі буде….

Дописати коментар

0 Коментарі