📖Допомагаємо у створенні «читалень» в партнерських громадах


Повномасштабна війна створила нам нову реальність: реальність постійної загрози життю, реальність обстрілів, реальність укриттів… Та у будь-якій ситуації важливо знайти свій сховок. Фізичний – в укритті, а ось психологічний – може бути в книгах і настільних іграх.

ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” став одним з херсонських партнерів проєкту “Читальня”, що реалізується ГО “Форум видавців” за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)» у партнерстві з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України.

В межах цього проєкту запланована закупівля книг та настільних ігор у постійні пункти незламності в п’яти областях: Запорізька, Київська, Миколаївська, Херсонська та Харківська. Загалом проєкт покриває 131 пункт незламності у 61 громаді. 

💬“Наша команда відразу погодилась на пропозицію долучитися до проєкту, адже з моменту деокупації ми вже встигли допомогти громадам в оснащенні та ремонті укриттів і знаємо, що ще потрібно для їх якісного функціонування. Ми розуміємо безпекову ситуацію та маємо тривалі дружні стосунки з місцевими адміністраціями. Тож, цього березня плануємо доукомплектувати цікавими книгами, настільними іграми та меблями 29 пунктів незламності в Білозерській, Музиківській, Дар’ївській, Станіславській та Чорнобаївській громадах” - розповідає Катерина Оксенюк, менеджерка ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”.

👉Більше про проєкт читайте на сторінці Форум Видавців

Дописати коментар

0 Коментарі