#Дайджест за червень 2024 року про діяльність гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”

🟦Протягом цього місяця гуманітарний штаб нашої громадської організації опрацював наступні види допомоги:

🔷Від БО БФ “Життєлюб” отримали та роздали 62 гігієнічні набори для жителів Білозерки, а також почалася видача запашного чаю для родин з Надеждівки, Клапаїв, Білозерки та інших сіл.

🔷 Допомогу від волонтерів з Данії ми передали 243 сім’ям, які опинилися в тяжких життєвих умовах одягом, кормом для тварин.

🔷Від БФ “Разом для України” та за сприяння Всеукраїнського благодійного фонду допомоги та розвитку “Хелп Груп” почалася видача підгузників та жіночих засобів гігієни для родин з дітьми.

🔷 Завдяки Волонтерському Центру “Гідність” допомогли 6 сім’ям з Білозерки отримати милиці з підлокітниками. Ще 5 людей з особливими потребами отримали стільці-туалети.

🔷250 дітей отримали подарункові набори від Save the Children. Ці дитячі набори призначені для учасників наших дитячих заходів з Музиківської та Білозерської громади.

💬“Постійні ворожі обстріли вкрай знесилюють нас - одиноких незахищених пенсіонерів. Допомагає вистояти, вижити в таких умовах постійна підтримка благодійників - це наша не тільки матеріальна, а й моральна підтримка. Щиро дякуємо і благодійному фонду, і нашим місцевим активістам, які дбають про нас. Низький уклін вам усім”, - Любов Іванівна з Білозерки.

Нагадуємо, що з понеділка по п’ятницю працює гаряча лінія гуманітарної допомоги за телефоном 066-999-01-43. Згідно зі зверненням волонтер гарячої лінії гуманітарної допомоги внесе інформацію про ваші потреби у базу даних для формування заявки на допомогу. Звернення не є гарантією отримання гуманітарної допомоги, але є основою для пошуку благодійних фондів, для підготовки грантових заявок.

🟦Діяльність гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” підтримується ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Дописати коментар

0 Коментарі