Звітуємо про свою роботу за 5 років

Білозерський Центр правової інформації та консультацій видав звіт про діяльність за 2010-2015 роки. Центр розпочав роботу у січні 2010 року як структурний підрозділ Білозерського районного осередку Херсонської обласної молодіжної громадської організації «Молодіжний Центр регіонального розвитку».
За 5 років за безоплатною правовою допомогою до фахівців Центру звернулося 2130 осіб. За підтримки МФ «Відродження» проведені 115 виїздів юриста в 27 селах, під час яких допомогу отримали 665 осіб. У звіті також представлена право просвітницька діяльність організації та проекти, реалізовані за 5 років.
Ми, команда Білозерського Центру правової інформації та консультацій, щиро дякуємо нашим партнерам, які допомогли нам досягнути таких результатів:
За фінансову підтримку дякуємо Міжнародному Фонду “Відродження”, Програмі розвитку Організації Об'єднаних Націй, USAID АгроІнвест, МО “Нова генерація”, ГО “Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину “Єднання”.
За інформаційну підтримку дякуємо районній газеті “Придніпровська зірка”, обласним газетам “Вгору” та “Новий день”, інтернет-порталу “Правовий простір”.
За організаційну підтримку дякуємо сільським бібліотекарям за допомогу в інформуванні громади, Білозерській районній бібліотеці та Білозерській районній державній адміністрації за приміщення для заходів, сільським головам за сприяння в проведенні виїзних приймалень, громадським організаціям з мережі Центрів правової інформації та консультацій за фахову допомогу та дружню атмосферу.
Дякуємо за довіру та спільну роботу нашим партнерам, з якими ми разом втілювали проекти, — це Херсонська обласна організація Комітету виборців України, Волинська обласна громадська організація "Центр правової допомоги", громадська організація «Правова єдність», громадська організація "Фонд сільських громад Дворічанщини", молодіжна організація “Нова генерація”.
Ми щасливі, що маємо стільки друзів!
Звіт можна завантажити на сайті: www.bilozerka-moloda.org/ua/otchety

Дописати коментар

0 Коментарі