Запрошуємо на семінар!


Запрошуємо представників сільської ради  та/або депутатів взяти участь у правовому семінарі "Доступ громади до інформації про бюджет: правові аспекти", який відбудеться з 10.00 до 14.00 год 11 лютого 2016 року в читальному залі Білозерської районної дитячої бібліотеки за адресою: пров.Торгівельний 7, смт.Білозерка (навпроти поліції). Семінар буде проводити юристка Людмила Загоровська.
Під час семінару будуть розкриті такі теми:
1. Про публічну інформацію.
2. Яку інформацію повинен оприлюднювати орган місцевого самоврядуваннння?
3. Як громадяни можуть звернутися за отриманням інформації?
4. Про відповідальність посадових осіб та про компетенцію органів, що контролюють діяльність у сфері доступу до публічної інформації та організації роботи із зверненнями громадян.
5. Про Порядок представлення інформації про виконання бюджету села.
6. Практики, надбання громадських організацій.
7. Про децентралізацію: коротко, цікаво, практично (на дійсних прикладах).

Кількість учасників тренінгу обмежена і 15 осіб буде відібрано за результатами розгляду заявок. Відібрані учасники будуть повідомлені додатково. Організатори забезпечують учасників харчуванням та роздатковими матеріалами. Витрати на проїзд не компенсуються.

Для участі необхідно до 09 лютого заповнити заявку в режимі онлайн за цим посиланням: https://goo.gl/3w9zzW або надіслати заповнену анкету за формою, що додається у приєднаному файлі, на нашу електронну адресуbilozerka.center@gmail.com.
Семінар проходитиме в рамках проекту "Бюджет сільської ради - відкритий для громади", який реалізує Білозерський МЦРР в рамках проекту “Українська регіональна платформа громадських ініціатив”, що адмініструється ГО Центр “Жіночі перспективи” спільно з БО “Фонд громади міста Херсона “Захист” за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Дописати коментар

0 Коментарі