Депутати сільських рад дізнались більше про земельні відносини



На початку серпня в Музиківці та Широкій Балці пройшли правові семінарі для депутатів сільських рад на тему "Депутатам місцевих рад - про земельні відносини".



Людмила Загоровська, юристка Білозерського ЦПІКу розповіла про права на землю, повноваження органів місцевого самоврядування та виконавчої влади в галузі земельних відносин, про право набуття, реалізацію та користування земельною ділянкою, та ін. Депутати мали багато запитань, адже питання землі завжди є актуальним в сільській місцевості. 


Такі семінари дуже важливі та корисні, - говорить Жанна Насонова, депутат Музиківської сільської ради. – Адже це гарна нагода отримати відповіді на всі запитання від кваліфікованого юриста. Не треба гаяти час на пошук інформації  в інтернеті.» 

Нагадаємо, що семінари були проведені в рамках проекту "Інтеграція первинної та вторинної правової допомоги в сільських громадах Білозерського району", що виконується Білозерським МЦРР у співпраці з Херсонський місцевий центр з надання БВПД в рамках Проекту “Доступна та якісна правова допомога в Україні”, який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади та Програмної ініціативи “Права людини та правосуддя Міжнародний фонд "Відродження"



Катерина Павловська 

Дописати коментар

0 Коментарі