Жителі Федорівської сільської ради мають доступ до безоплатної правової допомоги



Сьогодні в приміщенні Федорівської сільської ради під час круглого столу громадськість та представники місцевої влади обговорили спільні дії та механізми співпраці в рамках проекту «Посилення правових можливостей сільських громад», який підтримано Міжнародним фондом Відродження. 
Виявилось, що не тільки мешканці Федорівки та Ульянівки потребують первинної безоплатної правової допомоги, а й самі працівники Федорівської сільради мають багато питань. Головними є питання декларування майна осіб,які одержують заробітну плату за рахунок державного чи місцевого бюджету, та земельні питання ( укладання та розторгнення договору оренди землі, реєстрація договору та ін..) Також  сільські депутати цікавились вторинною безоплатною правовою допомогою: складанням процесуальних документів та представленням інтересів у суді. Представниця Білозерського бюро правової допомоги  розповіла як можна отримати вторинну правову допомогу та які необхідно мати при собі документи. 
Тож, з березня місяця юрист офісу Мережі правового розвитку здійснюватиме виїзний прийом громадян на території Федорівської сільської ради. 

Дописати коментар

0 Коментарі