Збираємо пропозиції громадян до бюджету Білозерської селищної ради на 2018 рік



Громадська організація «Білозерський центр регіонального розвитку» в рамках щорічної акції «Впливай на бюджет твого міста!» збирає пропозиції до бюджету Білозерської селищної ради на 2018 рік.

Впливай на місцеву бюджетну політику - НАДАЙ СВОЮ ПРОПОЗИЦІЮ, ЯКИМ ЧИНОМ ПОВИННІ БУТИ СКЕРОВАНІ КОШТИ СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ В 2018 РОЦІ!
Селищний  бюджет – це гроші громади, твої гроші!

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчику на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Головне,  щоб надана пропозиція торкалась повноважень селищної влади, була чітко та конкретно сформульована (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

Окрім отримання бюджетних пропозицій під час вуличної акції, пропозиції до бюджету Білозерської селищної ради на 2018 рік будуть збиратися за аналогічною формою в режимі «он-лайн» протягом 05-31 серпня 2017 року на сайті організації www.pravo-bilozerka.blogspot.com та порталі www.bilozerka.info.

Всі зібрані таким чином пропозиції громадян будуть систематизовані та у формі звернення громадян скеровані до Білозерської селищної ради для врахування при підготовці проекту бюджету Білозерської селищної ради на 2018 рік, а також оприлюднені в ЗМІ.

Акція "Впливай на бюджет твого міста!" проводиться ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» в рамках громадського партнерства "За прозорі місцеві бюджети!".

ВНЕСИ СВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ В ЦЮ ФОРМУ, А МИ ПЕРЕДАМО ЇХ В СЕЛИЩНУ РАДУ!


Дописати коментар

0 Коментарі