Тиждень кодування в Білозерській багатопрофільній гімназії


17 жовтня в Білозерській багатопрофільній гімназії відбувся ряд заходів в рамках Європейського тижня кодування, ініціатива Meet and Code за підтримки SAP TechSoup ГУРТ: Портал суспільно активних громадян. Заходи організували активісти ГО "Білозерський центр регіонального розвитку".



Завдяки організаторським здібностям Александр Василенко, фаховості Павло Крупіца, солодким ідеям Елла Петренко (Ella Petrenko) та друкарсько-логістичним зусиллям Vyacheslav Lyah Наталья Юшко свято пройшло на ура! 
140 учнів взяли участь у різноманітних заходах - квесті, майстер-класах, лекторії.
Спочатку команди четвертокласників змагалися на знання інформатики під час захоплюючого квесту - розгадували ребуси, кросворди, відповідали на питання вікторини та складали алгоритм випікання пиріжків для мультяшного Вовочки. Перемогу виборола команда дівчат 4-А класу і цим довела, що програмують не тільки хлопці!

Під час двох майстер-класів учні 6 класів отримали можливість попрактикуватися у програмуванні мовою Scratch. Діти сміялися, створюючи гру котики-мишки - зелену мишу намагався зловити не менш екстраординарний кіт.

Учні 8-9 класів зібралися на лекторії, присвяченому програмуванню мовою Python. Крім всього, підлітків дуже зацікавила зарплата програмістів, а також солодкі призи за правильні відповіді у вікторині на знання програм )))

І діти, і педагоги запитували, коли будуть наступні заходи, так їм сподобалося. Ми маємо на це деякі плани. Отже, далі буде!

Дописати коментар

0 Коментарі