Пропозиції білозерців врахували при плануванні бюджету на 2019 рік



Пам'ятаєте, у жовтні активісти громадської організації «Білозерський центр регіонального розвитку» збирали пропозиції мешканців Білозерської громади щодо використання бюджетних коштів? 

Тоді під час вуличної акції «Впливай на бюджет твоєї громади!» та через онлайн-форму було зібрано 44 пропозиції до бюджету Білозерської селищної ради на 2019 рік. З цими пропозиціями можна ознайомитися тут: https://pravo-bilozerka.blogspot.com/2018/11/2019.html

Як і обіцяли, через офіційне звернення ми направили ці пропозиції білозерців до селищної ради для їх врахування при плануванні бюджету на 2019 рік.

Якщо чесно, на офіційну відповідь ми особливо не сподівалися, адже впродовж останніх чотирьох років на наші письмові звернення влада відповідала вибірково. Але 14 грудня 2018 року ми отримали листа від Білозерської селищної ради про те, що пропозиції білозерців враховані в селищному бюджеті та Програмі соціально-економічного розвитку території Білозерської селищної ради (смт.Білозерка, с. Розлив, с. Черешеньки, с. Томина Балка, с. Новодмитрівка, с.Надеждівка, с. Зорівка, с. Знам’янка) та галузевих програм на 2019 рік

Віднайти свої пропозиції ви можете в проектах цих документів на офіційному сайті селищної ради у розділі "Проекти рішень" або у вже затверджених рішеннях у розділі "Рішення сесій Білозерської селищної ради об'єднаної територіальної громади".


Дописати коментар

0 Коментарі