Майбутні чемпіони: свято гандболу до дня Святого Валентина


16 лютого 2019 року в Білозерському науковому ліцеї ім. О.Я. Печерського відбувся турнір до дня Святого Валентина з гандболу серед команд дівчат. Спортивне свято відбулося в рамках проекту «Майбутні чемпіони», що реалізується за підтримки програми «Активні громадяни» Британської Ради, Фонду «Об’єднання» та Білозерської селищної ради у співпраці з Білозерською РК ДЮСШ.

На початку змагань зі словами привітань звернувся начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради Валерій Сергійович Білоус та подарував майбутнім чемпіонам гандбольні м’ячі для тренувань. Також з привітаннями та подарунком виступила голова об’єднання «Білозерський центр регіонального розвитку» Елла Євгеніївна Петренко, яка завдяки своїй активній роботі допомогла придбати для Білозерської спортивної школи гандбольну форму для наших дівчат.

Участь в змаганнях взяли понад 60 юних спортсменок з Білозерської РК ДЮСШ, Чорнобаївської та Велетенської філій (Білозерської РК ДЮСШ). Наймолодші з них ходять до 2 класу! Незважаючи на свій юний вік, жаги до перемоги, завзяття та наполегливості їм не бракувало!


Команди, які вибороли призові місця, отримали кубки від селищної ради: ІІІ місце – у команди з Велетенської філії, ІІ місце та срібні нагороди у чорнобаївських спортсменок, а І місце посіли – білозерські гандболістки. Усі учасниці турніру отримали грамоти та солодощі, трьох найкращих спортсменок відзначено медалями – Криволап Вікторія, Шпак Алла та Кротюк Віолетта.







Також кращими гравцями турніру стали: Рабцевич Євгенія, Колеснікова Дана, Іванова Вероніка з Білозерки, Москаленко Олександра, Булатова Яна, Митровка Дар’я з Чорнобаївки, Жовтобрюхова Ангеліна і Стрельченко Поліна з Велетенського.

Підготували дівчат тренери-викладачі Білозерської РК ДЮСШ Гуркалюк Г.В., Колощук І.В. та Мазманян О.О.

Усі вболівальники отримали море задоволення від яскравих ігор.
Андрій Діброва
заступник директора Білозерської РК ДЮСШ

Дописати коментар

0 Коментарі