УВАГА! Оголошується набір на програму «Активні громадяни»



У березні 2019 року в Білозерці пройдуть два тренінги за програмою «Активні громадяни». Ця програма впроваджується Британською Радою в Україні у партнерстві з Фондом "Об’єднання". 


Хто може взяти участь? 
Учні та педагоги навчальних закладів Білозерської ОТГ. 


Що дає участь у тренінгу? 
Завдяки тренінгу ти: 
  • Сформуєш та розвинеш особисті якості, необхідні для продуктивних громадських змін,
  • Дізнаєшся про можливості міжкультурного діалогу і соціального розвитку,
  • Отримаєш ефективні практичні інструменти для роботи,
  • Навчишся писати власні проекти локальної соціальної дії,
  • Отримаєш можливість взяти участь у конкурсі міні-грантів до Британської ради (у рамках програми “Активні громадяни” Британська Рада надає міні-гранти на реалізацію соціальних проектів обсягом до 500 фунтів (15000 грн.)). Один випускник може подати один проект, тому реєструйтеся на тренінг разом з друзями, якщо хочете зробити якомога більше корисних справ для своєї школи/громади.
  •  Після проходження тренінгу отримаєш сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради,+ Отримані знання допоможуть тобі підготувати власний проект на конкурс учнівських ініціатив Білозерської ОТГ і отримати до 5 000 грн. на його реалізацію.
А які умови участі? 
Участь у тренінгу безкоштовна. 
Кількість учасників обмежена. 
Обов’язкова присутність на весь час тренінгу (12-13 березня або 19-20 березня). 
Для того, щоб взяти участь у навчальній програмі, необхідно до 8 березня 2019 року зареєструватися за цим посиланням: https://bit.ly/2TfEnzv
Відібраним учасникам буде додатково повідомлено про місце проведення тренінгів. 

Маєш питання? Звертайся: bilozerka.center@gmail.com або 0950874860 – Елла Петренко. 

Довідково: 
Програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку націлена на позитивні зміни в суспільстві та активізацію населення. Більше інформації про програму тут: www.britishcouncil.org.ua/active-citizens

Тренінги відбудуться в рамках проекту «Впровадження роздільного збору сміття в 5 навчальних закладах Білозерської ОТГ», що реалізує ГО «Білозерський центр регіонального розвитку" у співпраці з Мережею правового розвитку та Білозерською селищною радою за підтримки Інституту лідерства та управління Українського Католицького Університету та Фундації Чарльза Стюарта. 

P.S. Трохи успішних історій випускників програми «Активні громадяни» 

Вперше тренінги в рамках даної програми для відібраних активних громадян Білозерського району були проведені у квітні 2016 року в Білозерці. З тих пір випускники з Музиківки, Кізомису та Білозерки реалізували більше 20 проектів, які отримали фінансування від Британської Ради та принесли користь громадам.
Тетяна Трибушна з Музиківки реалізувала проект «Крути педалі», в рамках якого на території школи було встановлено криту велопарковку (25 веломісць для паркуванння велосипедів та вільне місце для 12 дитячих велосипедів-колясок) та проведено ряд спортивних заходів серед мешканців села. 
В Білозерці Елла Петренко та Олена Щербина впровадили проект «Джерело дозвілля», в результаті якого біля джерел облаштовано зону відпочинку, встановлено лавочки, дитячу гірку, качелю-балансир, урни для сміття. 
В Кізомисі Альона Зелінська реалізувала проект "Організація дозвілля та місця відпочинку на березі річки", в результаті якого було облаштовано пляж. 
Ольга Компаніченко в Музиківці реалізувала проект соціальної дії «Спортивна молодь села», в результаті якого силами громади та за підтримки Британської Ради на території школи було встановлено новий спортивний майданчик. 
Проект музиківських активістів «Партнерське освітлення» теж отримав фінансування від Британської Ради. За кошти гранту, сільської ради та благодійні внески встановлено більше 10 вуличних світильників з підключенням до електричної мережі конкретного користувача.

Дописати коментар

0 Коментарі