Оголошуємо початок збору благодійних внесків на підтримку учнівських ініціатив з розвитку громади


Шановні мешканці Білозерської об'єднаної територіальної громади! 

Звертаємося до Вас від імені організаційного комітету конкурсу учнівських ініціатив Білозерської селищної ради. Ми раді запросити Вас стати нашим партнером у дуже цікавій справі! 

Вперше в Білозерській громаді ми проводимо конкурс учнівських ініціатив. У березні ми зібрали 40 активних учнів та педагогів з 5 навчальних закладів Білозерської ОТГ, навчили їх аналізувати проблеми в громаді та шукати шляхи їх вирішення, втілювати свої думки в дії. Серед проблем учасники тренінгів відзначили необлаштовані місця для занять спортом та відпочинку (спортивні та дитячі майданчики, паркові зони, узбережжя біля водойм).Тепер кожен з них готує проект для вирішення певної проблеми в своєму населеному пункті, який входить до складу Білозерської ОТГ. 

В рамках конкурсу учнівських ініціатив, 5 проектів-переможців з 5 навчальних закладів отримають фінансування на втілення своїх ідей у розмірі по 5 тисяч гривень. Бюджет конкурсу дорівнює 25 000 гривень і складається з добровільних пожертв громадян та підприємців, внеску селищної ради. Також бюджет наповнюють самі учні та навчальні заклади з коштів, які вони отримують під час здачі сортованого сміття на вторинну переробку. Для цього в рамках проекту в навчальних закладах встановлені спеціальні контейнери. Більш детально з проектом та умовами конкурсу Ви можете ознайомитися на нашому сайті: www.pravo-bilozerka.blogspot.com

Переможців визначить незалежна конкурсна комісія, до складу якої увійдуть підприємці, представники Білозерської селищної ради, громадські активісти. Презентація учнівських проектів під час засідання конкурсної комісії буде доступна для онлайн-перегляду та у відеозаписі. 

Ми запрошуємо вас долучитися до конкурсу учнівських ініціатив у якості члена конкурсної комісії та благодійника! 

Просимо фінансово підтримати ідеї молоді! На сайті селищної ради та громадської організації, ми відзвітуємо за кожну зібрану гривню. 

Банківські реквізити для зарахування Вашої фінансової допомоги для наповнення бюджету конкурсу учнівських ініціатив: 

Отримувач: Громадська організація «Білозерський центр регіонального розвитку», 
код ЄДРПОУ 41040043, розрахунковий рахунок №26008300641690 
в Філії-ХОУ АТ «Ощадбанк» в м.Херсон, МФО 352457 
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (на конкурс учнівських ініціатив) без ПДВ. 

При виникненні питань, просимо контактувати з керівницею проекту та головою нашої організації Еллою Петренко (тел.0950874860).

Довідково: Конкурс учнівських ініціатив проводиться ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» спільно з відділом освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради в рамках проекту «Впровадження роздільного збору сміття в 5 навчальних закладах Білозерської ОТГ» в рамках конкурсу малих грантів для випускників Інституту лідерства та управління Українського католицького університету у рамках проекту, що фінансується фондом Чарльза Стюарта Мотта

Дописати коментар

0 Коментарі