Я обираю бути щасливою

Таке гасло об"єднало учасниць вже третього засідання жіночого клубу в Широкій Балці, яке відбулося 13 липня 2019 року. Керувала процесом пошуку щастя психологиня та цілителька людських душ Корміленко Інна.


У більшості своїй, жінки реалізуються всередині сім’ї. Щаслива жінка — це домашній спокій, гармонійна родина, комфорт і емоційна стабільність її самої та членів родини. 

Але кожного дня жінки відчувають різного роду тиск. В тому числі і на психіку. Наприклад, словесні образи, погрози, переслідування, залякування у деяких сім’ях — майже норма. І якщо фізичне, сексуальне та економічне насилля можна відслідкувати, довести і воно має матеріальні сліди, то страждаючи психологічно - людина стає невпевненою, втрачає здатність захистити себе.
За статистикою, жінки частіше стають жертвами різного роду насильства. А це призводить до неврозів та депресивних станів, психосоматичних захворювань та ін. А якщо погіршується якість життя жінки — це впливає на стосунки в родині і на оточуючих.

Стати щасливою, змінивши лише мислення, навчалися учасниці жіночого клубу. Спілкування пройшло просто, легко, позитивно, як то кажуть на одному диханні. Чотири години промайнули миттєво. Адже на зустрічі зібралися ті, хто готовий змінити своє життя. Усвідомлено його покращити. Хто прагне самовдосконалюватися. Хто хоче сама для себе, насамперед, стати ЖІНКОЮ СВОЄЇ МРІЇ.


Нещасним — бути легко. Для цього не потрібно прикладати зусиль. А от як бути щасливим треба вчитися. І жінки вчилися. Головне, що вони почали розуміти, що можна і потрібно тренувати мислення. Свою свідомість потрібно очищати від поганих думок. Свій розум привчати бачити позитив. Вчилися вірити у себе. Адже в кожної з присутніх є внутрішній стрижень. І, наприкінці зустрічі, чарівні та неповторні учасниці випромінювали світло, біля якого хотілося погрітися.
"Маю сподівання, що і надалі умов щастю вони не ставитимуть. Не будуть пов’язувати його із роботою, стосункам, або із чоловіками. Життя — динамічна річ. Воно змінюється. Як і декорації навколо нас. Але усвідомлення того, що джерело щастя всередині них самих — допоможе їм бути щасливими!" - такі настанови отримали учасниці від Корміленко Інни.



Нагадаємо, що засідання жіночого клубу відбулися в рамках проекту "Посилення правових можливостей об'єднаних громад у захисті прав дітей та жінок " за фінансової підтримки Міжнародний фонд "Відродження" та сприяння Мережа правового розвитку.

ЗАПРОШУЄМО жінок з інших громад об"єднуватися в групи по 5-8 осіб, запрошувати наших фахівців і вчитися практикам, які допомагають стати впевненими, успішними, щасливими!

Дописати коментар

0 Коментарі