Активні жінки взяли участь у тренінгу з профілактики емоційного вигорання


26 серпня 2019р. в с.Велетенське зібралася невеличка компанія. З вигляду – звичайні жінки. Але насправді, це люди, які намагаються удосконалити світ, залишити «свій слід» у соціумі. Вони роблять свою справу – спираючись на вроджені задатки природи. Їм цікаво все. Вони не залишаються байдужими до оточення. Кожна – знайшла свою місію. Це – активні, успішні, перспективні леді, які досягли певного визнання, поваги та репутацію. Щонайменше – так їх бачать. 

Але що стоїть за фасадом успішності? Звісно ж – праця! Важка, наполеглива, виснажлива. 

Інколи, взята на себе ноша стає непосильною. І, перебуваючи тривалий час у вихорі багатьох проектів, ідей, програм, контактів, виконуючи різні соціальні ролі, відчуваєш колапс. На зміну активності приходить виснаження – емоційне вигорання. 

Що це за звір такий? Що робити, щоб відновити баланс життєвої енергії? Де знаходити сили? І як навчитися себе слухати, знаходити час на відпочинок? На ці питання шукали відповіді, практикувалися, ділилися досвідом та разом з цим цікаво проводили час, активні жінки, котрих неможливо приборкати. 

Як ви вже може здогадалися, на тренінг з профілактики емоційного вигорання зібралися активістки та подруги нашої громадської організації. 

Спілкування було лікуючим – відновлювали дух! Атмосфера свята, кольорові кульки, корисні смаколики – додавали заряд енергії. 

"На тренінгу для мене було багато відкриттів. Кожна вправа була потрібною і вчасною. Мені дуже сподобалася вправа, під час якої ми рахували скільки часу в нас залишається на життя. Це було як холодний душ! Виявляється для якісного життя ми маємо не так багато часу, аби його бездумно та безцільно витрачати! - ділиться своїми враженнями Елла Петренко, учасниця тренінгу. - Кожне питання психолога змушувало глибоко замислитися. Що поповнює нас енергією? Звідки ми черпаємо сили? Що ми не хочемо робити в своєму житті? Ми вчилися хвалити себе (а насправді це так важко! мені принаймні було), приймати себе такими, як є, просто любити. Дякую тренерці та учасницям тренінгу, які ділилися своїм досвідом, були щирими та відкритими. Я вже з нетерпінням чекаю наступної зустрічі, аби розібратися з невпевненістю,яка є причиною більшості наших проблем".
Учасниці тренінги від душі дякують:
- за гостинність та прохолодний оазис затишку - кафе-бару "Gradus", який люб'язно надав приміщення для проведення заходу! 
- психологині Інні Корміленко за корисні поради та відкриття, а також за приємний та вражаючий сюрприз! На тренінг Інна запросила справжнього митця, фотографа, майстра своєї справи і просто чарівну жінку Матвійчук Вікторію, яка допомогла розкрити харизму кожної учасниці, внесла імпульс нового життя. Життя «з вогником»!
- громадській організації "Білозерський центр регіонального розвитку", Мережі правового розвитку та Міжнародному фонду "Відродження" за організацію та проведення тренінгу та можливість пізнати себе, аби протидіяти вигоранню!

Тренінг відбувся в рамках проекту "Посилення правових можливостей об'єднаних громад у захисті прав дітей та жінок " за фінансової підтримки Міжнародний фонд "Відродження" та сприяння Мережа правового розвитку.

Дописати коментар

0 Коментарі