Увага! Оголошено набір на тренінг "Самовизначення. Матриця особистості"


7 грудня 2019р. з 10 до 15 години в Білозерці відбудеться безкоштовний тренінг "Самовизначення. Матриця вашої особистості", який проведе психологиня Корміленко Інна.

До участі запрошуємо всіх, хто прагне до саморозвитку та самовдосконалення! Коротке введення в нумерологію - це саме те, що вам потрібно. 

Під час тренінгу ви проаналізуєте процеси, які відбуваються в особистому житті і кар'єрі, навіть можете зрозуміти ким ви повинні стати або що робити. 

Після тренінгу ви зможете побачити напрямок, в якому вам легше буде розвиватися та навчитеся помічати доленосні знаки від підсвідомості. І звичайно ж напередодні Нового року заглянете, яким для кожного буде 2020 рік! 

Організатори тренінгу забезпечують учасників та учасниць роздатковими матеріалами та кава-брейком. Витрати на проїзд НЕ КОМПЕНСУЄМО.

Для участі необхідно до 5 грудня 2019р. заповнити реєстраційну форму: 

Зареєстрованим учасникам та учасницям буде повідомлено про місце проведення тренінгу.

Організатор тренінгу - громадська організація "Білозерський центр регіонального розвитку" в рамках проекту "Посилення правових можливостей об'єднаних громад у захисті прав дітей та жінок " за фінансової підтримки Міжнародний фонд "Відродження" та сприяння Мережа правового розвитку.





Дописати коментар

0 Коментарі