Мандрівний фестиваль документального кіно Docudays завітав до Білозерщини


03 грудня 2019 року до Білозерського наукового ліцею ім.О.Я.Печерського вже традиційно завітав Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, під час якого учні 5-8 класів переглянули фільм "Дівчина проти гравітації". Це стрічка про 11-річну дівчину з бідної монгольської родини, яка вирішила стати славетною конторсіоністкою, як багато відомих монгольських акробатів. На кону не лише її мрії, а й честь її родини. Але зрештою вона знаходить у собі сили впоратися. Кінопокази відвідали більше 65 учнів. 

Після перегляду фільму відбулось обговорення, діти поділились своїми враженнями та розповіли про найбільш емоційні моменти в стрічці, які їм найбільше запам'яталися.

Також ліцеїсти доєдналися до флешмобу “Обираю моє право“. Представники громадської організації “Білозерський центр регіонального розвитку” нагадали школярам, що варто знати ПРАВА ЛЮДИНИ.

10 грудня відзначають Міжнародний день прав людини, який було засновано 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН. Головна мета Міжнародного дня прав людини – торжество в усьому світі понять свободи, безпеки й чесності людей по відношенню одне до одного. 

Організатор акції до Міжнародного Дня прав людини ГО Громадський центр “Нова генерація“ в рамках 16-го Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини DocudaysUA.













Дописати коментар

0 Коментарі