Через цифри до пізнання свого життя




Жили собі люди в Білозерці і не розуміли, навіщо їм потрібна нумерологія :) Але 07 грудня 2019 року цю ситуацію виправила психологиня Корміленко Інна, зібравши в стінах гостинної бібліотеки шановне зібрання, яке зацікавилося властивістю цифр впливати на життя людей. Майстер-клас організувала громадська організація "Білозерський центр регіонального розвитку" на прохання учасниць попереднього тренінгу :)


Будинки, автомобілі, назви міст, магазинів, імена – це все цифри навкруги нас. Кожній букві алфавіту відповідає певна цифра. Учасники та учасниці майстер-класу розглядали свою дату народження як унікальний код. Через нього можна зрозуміти свої сильні та слабкі сторони характеру, здібності та таланти, виявити життєвий потенціал, характер природу емоційних, фізичних, розумових та духовних якостей, кар’єрних та фінансових можливостей, причини невдач та труднощів і багато іншого. 


З цікавістю учасники та учасниці прорахували свої індивідуальні, унікальні життєві шляхи та сценарії, розкрили різні грані своєї особистості. А приємним бонусом для всіх став прогноз на наступний рік. Адже кожен рік – це теж цифри :) 


Відгуки учасниць свідчать про те, що зробивши лише поверховий нумерологічний аналіз, деякі з них почали розуміти більше себе та поведінку своїх близьких. Крім того, багато аспектів особистого життя, через фільтр нумерології вбачається по-іншому, стає зрозумілішим. 

Не перестаємо дякувати за гостинність Білозерській районній бібліотеці, яка відкрита для всіх і кожного, і в якій працюють щирі та душевні люди.

Майстер-клас відбувся в рамках проекту "Посилення правових можливостей об'єднаних громад у захисті прав дітей та жінок " за фінансової підтримки Міжнародний фонд "Відродження" та сприяння Мережа правового розвитку.

Дописати коментар

0 Коментарі