Увага! Відкрито набір учасниць на одноденний тренінг «Я – впевнена жінка!»



18 січня 2020р. з 10 до 15 години в Білозерці відбудеться безкоштовний тренінг для жінок "Я - впевнена жінка!", який проведе психологиня Корміленко Інна.

Учасниці тренінгу навчаться відстоювати свою точку зору, не порушуючи прав іншої людини; зможуть самостійно ставити цілі та діяти відповідно до них; дізнаються секрети впевнених у собі людей, а головне, будуть впевнено почувати себе у будь-якій компанії та спокійно, без хвилювань, висловлювати свою думку та вести бесіду.

До участі в навчанні буде відібрано 12 учасниць з Білозерського району Херсонської області за різною віковою категорією.

Оскільки кількість учасниць обмежена, першочергово розглядатимуться кандидатури учасниць, які зареєструвались першими.

Організатори забезпечують учасниць харчуванням та роздатковими матеріалами. Додаткова інформація буде надіслана окремим листом всім відібраним учасницям тренінгу.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету до 16 січня 2020 року включно за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyS1edObFIjbLhgKR27jeGqiEpwLocqZTvt1JugyALQU-c3A/viewform.

Тренінг відбудеться в рамках проекту «Створення можливостей для соціальної згуртованості» реалізується ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансування Європейського Союзу через International Alert у партнерстві з Thomson Media.



Дописати коментар

0 Коментарі