Оголошено переможців конкурсу "Слова, що надихають"


Сьогодні, 25 квітня,  щасливий день для нас і для переможців нашого конкурсу "Слова, що надихають".

Організатори конкурсу вирішили не видумувати велосипед, а разом з вами, наші дорогі читачі, ставили лайки висловам, які найбільше сподобалися.

Набільше лайків набрали такі вислови про життя:
🏆 Євгенія Неннова "Прекрасне життя починається з прекрасних думок". Омар Хайям - 17 вподобань.
🏆 Евгения Михеева І все на світі треба пережити, бо кожен фініш — це по суті старт. І наперед не треба ворожити, і за минулим плакати не варт… Ліна Костенко - 15 вподобань.

Хочемо відмітити, що всі ваші улюблені вислови такі ❤️💘проникливі, мотивуючі, натхненні. Дякуємо вам за те, що поділилися частинкою своєї душі! Деякі з них ми чули вперше! Це просто супер! Якщо захочете дізнатися, які з них прикрасять наші стіни, - обов"язково відвідайте наш креативний простір (звичайно, після карантину).


Вітаємо дівчат з перемогою і запрошуємо забрати свої подарунки 📚! Будь-ласка, повідомте нам у приватному повідомленні у який спосіб ви це зробите - зайдете на каву ☕️ до нас в офіс після карантину, відправити вам "новою поштою" чи може передати іншим способом 🚀✈️🛴. Так як вислів Євгенії набрав отримав найбільше вподобань, то в неї є право першою вибрати книгу з двох запропонованих.

😎 До нових конкурсів!!!

Креативний простір для молоді Білозерської ОТГ підтримує Європейський Союз за програмою Дім Європи House of Europe

Дописати коментар

0 Коментарі