В трьох громадах стартувало дослідження безпекових та правових потреб громадян


Впродовж липня-серпня 2020р. в Білозерській, Станіславській та Музиківській ОТГ буде проводитися дослідження правових потреб громадян для виявлення думки населення щодо загального рівня відчуття безпеки в громаді та конкретних місць або умов, які становлять загрози. 

Дослідження буде проведено шляхом анкетування громадян та проведення фокус-груп за участі представників громад. 

Результати дослідження будуть представлені під час круглого столу представникам влади, поліції та громадськості, а потім стануть основою при розробці місцевих безпекових програм в кожній громаді. Ці розробки мають сприяти поступовому вирішенню виявлених проблем та задоволенню актуальних правових та безпекових потреб мешканців громади. 

В рамках проведення дослідження правових потреб громадян буде з’ясовано думку 250 мешканців трьох громад ( Білозерської, Станіславської, Музиківської), що становить 2% від загальної кількості населення. Вибірка респондентів здійснена з розрахунком репрезентативності за статтю та віком. 

Заповнити анкету для опитування можна за цим посиланням: https://cutt.ly/9ihyPRD

В ході дослідження будуть проведені фокус-групи з працівниками бюджетної сфери, підприємцями, фермерами для виявлення проблем, що стосуються саме їх специфіки роботи та розуміння їх суб’єктивної оцінки стану справ у громаді. Результати дослідження вкажуть не тільки на виявлені проблеми, а й на потреби більш широкого кола соціальних груп. 

Якщо Ви бажаєте взяти участь у роботі фокус-групи, зверніться до фахівців громадської організації «Білозерський центр регіонального розвитку» за телефоном: 
(05547) 33-7-168, (095) 087-48-60, (068) 538-90-06. 


Дослідження проводиться в рамках проєкту “Безпечні та правоспроможні ОТГ Білозерського району Херсонської області“, що реалізує громадська організація “Білозерський центр регіонального розвитку” у партнерстві з Херсонським місцевим центром з надання БВПД, Станіславською сільською радою, Музиківською сільською радою, Білозерською селищною радою, Білозерським відділенням поліції, Координаційним офісом безпеки в м.Татарбунари при Одеській обласній організації КВУ за фінансової підтримки міжнародного фонду “Відродження“.

Дописати коментар

0 Коментарі