Оголошено набір слухачів на курси комп"ютерної грамотності для мешканців Станіславської громади

 


Якщо Ви маєте бажання навчитися користуватися сучасними комп’ютерними технологіями (робота з пошуковою системою, електронне листування, соціальні мережі, подача показників за спожиту електроенергію, газ тощо), то Вам саме до нас.

З 21.08.2020 року оголошується набір всіх бажаючих на місячний курс комп’ютерної грамотності на базі Станіславської сільської бібліотеки.

Навчання проводитиметься два рази на тиждень по 1 годині (початок вересень місяць, в подальшому щомісячно) за адресою: с. Станіслав, вулиця Свободи, 33. Перший урок розпочнеться 01 ВЕРЕСНЯ 2020 РОКУ.

У вересні місяці навчання зможуть пройти 10 бажаючих осіб, тож поспішіть записатися.

Попередній запис на навчання проводить завідувач Станіславської сільської бібліотеки Манченко Лілія Олександрівна в бібліотеці або за номером телефону: 0508085609.

Також запрошуємо до співпраці волонтерів, небайдужих комп’ютерних геніїв, які можуть поділитися своїм досвідом з бажаючими освоїти комп’ютер.

Курси заплановані в рамках проекту «Соціокультурний простір для громади», який виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Проект реалізується громадською організацією "Білозерський центр регіонального розвитку". Станіславська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). 

Дописати коментар

0 Коментарі