Запрошуємо жінок Станіславської громади на тренінг "Я - впевнена жінка"


19 вересня 2020р. з 10 до 15 години в с.Станіслав на базі соціокультурного центру при Станіславській сільській бібліотеці відбудеться безкоштовний тренінг для жінок "Я - впевнена жінка!".

"Якщо вам здається, що покращивши себе ви станете щасливішою та успішнішою, то я вас розчарую. Єдиний вихід – жити у мирі та гармонії із собою! - так анонсує свій тренінг психологиня Інна Корміленко. - Хочете бути впевненою у собі? Хочете сміливо приймати рішення? Хочете не залежати від думки інших про себе та перестати перейматися з цього приводу? Оберіть – впевненість у собі! Це означає – прийняти себе! Навчитися бути собою! Полюбити себе! Ми разом з вами обговоримо цю тему! Разом скинемо «вантаж» токсичних стосунків із самою собою. Разом опануємо нові практики. Відростіть свої крила!!! Це - свобода через впевненість у собі!!! Ви здивуєтеся, але відкриються багато дверей і у роботі, і у стосунках, і у творчості…"

Учасниці тренінгу навчаться відстоювати свою точку зору, не порушуючи прав іншої людини; зможуть самостійно ставити цілі та діяти відповідно до них; дізнаються секрети впевнених у собі людей, а головне, будуть впевнено почувати себе у будь-якій компанії та спокійно, без хвилювань, висловлювати свою думку та вести бесіду.

До участі в тренінгу буде запрошено 10 учасниць із Станіславської ОТГ, які першими зареєструються за відповідною онлайн-формою. Перевага буде надаватися учасницям курсів комп'ютерної грамотності.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету до 17 вересня 2020 року включно за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1RqmdthMWtRk4keoF7vuv8yAChGxDG2JRezxGN_03rAsrIA/viewform

Організатори забезпечують учасниць харчуванням (кава-брейк) та роздатковими матеріалами. Додаткова інформація буде надіслана окремим листом всім відібраним учасницям тренінгу.

Тренінг відбудеться в рамках проекту «Соціокультурний простір для громади», який виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Проект реалізується громадською організацією "Білозерський центр регіонального розвитку". Станіславська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Дописати коментар

0 Коментарі