Білозерські вчителі запрошують на онлайн-майстер клас з конструювання на платформі Arduino

Запрошуємо учнів та учениць 8-11 класів шкіл Білозерської ОТГ взяти участь у низці цікавих онлайн-майстер класів  з конструювання на платформі Arduino в рамках європейської ініціативи «Meet and Code»!

Meet and Code показує дітям і молоді цікавий світ програмування та інформаційних технологій. Заходи проходитимуть онлайн з 15 по 22 жовтня 2020р.

Вчителі інформатики Білозерського ЗПЗСО ім. О.Я.Печерського Олександр Василенко та Анастасія Рожковська на практиці навчать конструювати-програмувати на платформі Arduino.

15 жовтня 11.00-12.30 – для учнів 8-х класів
16 жовтня 11.00-12.30 – для учнів 9-х класів
20 жовтня 11.00-12.30 – для учнів 10-11-х класів

Arduino (Ардуіно) — це апаратна обчислювальна платформа для аматорського конструювання, основними компонентами якої є плата мікроконтролера з елементами вводу/виводу та середовище розробки Processing/Wiring на мові програмування, що є підмножиною C/C++. І все це легко програмується навіть новачком. Програмування Arduino є простою справою, де можна розкрити не тільки свої математичні навички, а й весь свій творчий потенціал. Після роботи з Arduino програмування в цілому дається набагато легше. 

!!! Зареєструватися на майстер-класи можна за цим посиланням https://forms.gle/4qLGy5y21zQhkxEEA

Реєстрація обов'язкова – за вказаними у формі контактами ви отримаєте інформацію щодо доступу до онлайн-подій.

Важливо! Учасники онлайн подій мають пройти коротеньке опитування до і після заходів. Анкета є анонімною, тому потрібно вигадати секретне кодове ім'я (нік). Кодове ім'я ви введете в першу і другу анкету в кінці заходу, щоб ми могли порівняти відповіді.

Опитування до заходів можна пройти тут https://forms.gle/mzKeYJnoMzCkV5LEA

Опитування після заходів можна пройти тут https://forms.gle/QqxTyw3zkRJJ6jU77


Онлайн події організовуються громадською організацією «Білозерський центр регіонального ррозвитку» спільно з відділом освіти, культури, молоді і спорту Білозерської селищної ради в рамках ініціативи Meet and Code, що реалізується SAP, Haus des Stiftens gGmbH та організаціями-членами мережі TechSoup Europe.


Дописати коментар

0 Коментарі